Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Персонал повітряної гавані має повне право відправити пасажира на додаткову перевірку безпеки. Яких речей не варто робити, щоб цього уникнути, розповіли експерти в інтерв’ю виданню The Sun.



Співробітники аеропортів, які відповідають за безпеку, керуються спеціальною програмою “Обстеження пасажирів з використанням методів спостереження” (SPOT). Всього вона містить 92 пункти, які описують ті чи інші особливості поведінки і зовнішнього вигляду пасажирів, що заслуговують на прискіпливу увагу компетентних співробітників.

Читати  Як 5-зірковий готель: в Туреччині запустять потяг класу люкс

До небезпечних сигналів відносять: опущений вниз погляд пасажира, “бліде обличчя”, носіння невідповідного одягу, свист або часте позіхання на весь рот. До додаткового допиту можуть також призвести часте моргання або ковтання слини. За словами експертів, це одні з головних показників того, що пасажир сильно нервує або чогось боїться.

Фахівці Адміністрації транспортної безпеки США (TSA) запевняють, що до додаткових перевірок частіше призводить не якась одна особливість поведінки пасажира, а їх комбінація.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *