Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Під час подорожей ми нерідко можемо визначити, до якої нації належить та чи інша людина. Усе тому, що люди з різних країн мають різні манери поведінки, стиль одягу тощо.



Існують правила етикету, які досить часто порушують наші співвітчизники. Але пам’ятайте, що не кожна людина поводиться так, і за поведінкою окремих людей не можна судити про усю націю.
Займають місця рушниками

Чимало українців мають звичку прокидатися рано, йти на пляж або до басейну і ставити рушники на найкращі лежаки. Далі такі люди зникають на кілька годин – йдуть спати, їсти або взагалі їдуть на екскурсії.

Читати  Хитрощі на кожному кроці: як лоукостер "кидають" на гроші пасажирів

Чи є такий спосіб “позначення” лежаків незаконним – навряд. Але чимало туристів, прийшовши на пляж, змушені годинами дивитися на пусті лежаки із рушниками.

Тому порада – не зловживати таким способом і поважати інших людей, які відпочивають з вами у готелі.

Виносять їжу із ресторану

У деяких готелях виносити їжу з ресторану категорично заборонено. В інших же на це дивляться “крізь пальці”. Однак за правилами етикету їжу з ресторану краще не виносити. Найкраще – розслабитися і памятати, що дуже скоро буде черговий прийом їжі, особливо якщо ви відпочиваєте в готелі з all inclusive.

Читати  На Кіровоградщині проведуть фестиваль для збереження Гайворонської вузькоколійки

Існує виняток з правила: якщо ви відпочиваєте не за принципом “все включено”, а живете в готелі, де вам подають, наприклад, порційні сніданки. Це – ваша порція, і ви цілком можете забрати її залишки із собою в номер або зробити бутерброд на екскурсію. Це вважають цілком пристойним.

Ходять в купальниках або плавках

За правилами етикету, носити купальний одяг можна виключно на пляжі або біля басейну. До кафе, ресторану, магазину не заведено заходити в такому вигляді.

Читати  Ryanair пропонує квитки з України по 5 та 8 євро за різними напрямками: куди літатиме

Чоловікам не пристойно ходити топлес – вийшовши за межі пляжу, потрібно одягнути і футболку, і шорти.

Жінкам можна мати із собою варіант легкого плаття, парео або туніки, які одягають на купальник. Так ви зможете без зайвих зусиль дотримуватсия етикету та відпочивати із задоволенням.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *