Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нове дослідження розповідає, що найбільше схильні “транжирити” кошти американці. Відповідно, саме громадяни США є найціннішими туристами з економічної точки зору.



Компанія GlobalData провела дослідження та з’ясувала, що американські мандрівники витратили близько 3580 доларів на людину під час подорожей в третьому кварталі 2021 року.

Який відпочинок люблять американці

Дослідження також показало, що 42 відсотки опитаних надають перевагу пляжному відпочинку в теплу погоду. Цей вид мандрів є найбажанішим серед громадян США.

Читати  Заповідник «Чернігів стародавній» зафіксував рекордне число відвідувачів

Скільки часу триває поїздка

Середня тривалість однієї поїздки американця становить 18 днів. Отже, це свідчить про те, що американці залишаються в одній країні протягом тривалого періоду.

Цей пункт підвищує привабливість мандрівників зі США для подорожей по всьому світу,
– розповідає аналітик Ральф Холлістер.

Розкішний туризм відновлюється швидше

Ще одне дослідження, яке провели в січні, продемонструвало дивовижний результат. Виявляється, в США після пандемії значно швидше відновлюється розкішний туризм, а не бюджетний.

Читати  На Житомирщині розробили туристичний маршрут «Лесиними стежками»

Ймовірно, це відбувається тому, що зросла кількість заможних людей. Також для багатіїв подорожі не так б’ють по кишені, як для небагатих людей – люди середнього класу в останніх 2 роки часто утримувалися від далеких поїздок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *