Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

22 вересня відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої якій вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила одразу дві свої доробки:



  • модернізований автомобіль швидкої медичної допомоги на базі Ford Transit типу «В»
  • автомобіль, що має слугувати передусім для доправлення медичних працівників до хворих, які потребують регулярного надання медичної допомоги за місцем проживання – медична автівка на базі Suzuki SX

Не дивно, що у поточному році виробник спецавтомобілів від VIDI зосередив свої зусилля саме на автомобілях підвищеної прохідності, адже, обидва з цих автомобілів, якщо того потребуватиме замовник, можуть бути поставлені на базі шасі з повним приводом.  «Ми хочемо продемонструвати суспільству та професійній громаді, що готові відповісти на виклики сьогодення, готові постачати спеціальні та спеціалізовані автомобілі з урахуванням того, що потреба до їх якості, до їх можливостей зростає з кожним днем» – відмітив у своєму вступному слові Глава Наглядової ради VIDI Віталій Джуринський.

Читати  Дмитро Комаров готує новий проєкт про подорожі Україною

Представник офіційного дистриб’ютора та імпортера Ford в Україні компанії «Віннер Імпортс Україна» Андрій Костюк відзначив, що «Віннер Імпротс Україна» працює з VIDI вже 15 років. Він висловив впевненість у тому, що українські медики, як і раніше, будуть задоволені незмінною надійністю автомобілів Ford у якості базових шасі для виробництва «швидких» від «ВіДі Юнікомерс».

Презентуючи «швидку» типу «В» від VIDI на базі Ford Transit, комерційний директор «ВіДі Юнікомерс» Олександр Строганов зазначив, що оновлена «швидка» від українського виробника перш за все, прийдеться до смаку надійністю та усіма переваги шасі Ford: тут і оптимальність форм-фактора L2H3, і ультрасучасний двигун ЄВРО-6, потужність якого в оновлених автівках складе 170 к.с., і такі потрібні в дорозі дрібниці, як задні паркувальні датчики, підігрів лобового скла тощо. Як особливість «швидких» цьогорічних поставок, він відзначив, що компанія готова постачати замовникам швидкі на базі повнопривідних шасі, що виготовлятимуться заводом виробником Ford.

Читати  SkyUp відновлює прямі рейси з Києва на Занзібар: вартість авіаквитків

Дещо вдосконалив виробник і оснащення оновленої «швидкої». При цьому зручностей для роботи бригади «швидкої» у медичному відсіку не поменшало: сам відсік має оптимальну ергономіку, від вміщає навіть людей високого зросту. Панелі медичного відсіку виготовлено з нетоксичного медичного пластику, який легко миється, дверцята шухлядок відкриваються по півколу та фіксуються у будь-якому місці, підсвічуються усі зони медичного відсіку. Але головне – «швидка» від «ВіДі Юнікомерс» оснащується найсучаснішим медичним обладнанням провідних світових виробників.

 

Представив виробник свої напрацювання і у частині автомобіля з іншим призначенням –доправити медичних працівників до хворих, які потребують постійного догляду на дому. Це медичний автомобіль на базі Suzuki SX4. Представляючи цей автомобіль, керівник підрозділу з корпоративних продажів Олег Луцюк відзначив, що ця автівка легко впорається зі своїм завданням в умовах помірного бездоріжжя та доріг у сільській місцевості за будь-якої погоди, адже її оснащено системою повного приводу, яка довела свою надійність роками експлуатації. І при усіх цих перевагах автомобіль має конкурентну ціну у порівнянні з повнопривідними аналогами.

Читати  Кордони для українських туристів відкрили вже п'ять країн

ДОВІДКОВО. Виробник спеціальної та спеціалізованої техніки «ВіДі Юнікомерс» входить до складу групи VIDI Віталія та Олега Джуринських. Група VIDI – лідер роздрібного автомобільного ринку України, працює на ринку вже 26 років. Підприємства VIDI представляють у якості офіційних дилерів 15 автомобільних брендів зі світовим іменем, частка автомобільного ринку VIDI за результатами 8-ми міс. 2020 року біля 6,3% – по України і близько 14,8% – по Києва і області. На підприємствах VIDI працює близько 1000 співробітників.

 Група веде свій бізнес відкрито і прозоро: обидва її кінцевих бенефіціари зареєстровані і живуть в Україні, бізнес працює на українському капіталі. У минулому році до бюджетів усіх рівнів групою сплачено близько 253 млн. грн. податків і зборів (близько 5% від її обороту), рівень середньої заробітної плати на підприємствах групи становить 26,4 тис. грн.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *