Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Кишеньки на кріслах придумали для зручності пасажирів – так необхідні речі завжди будуть під рукою. Але через недбальство деяких мандрівників користуватися ними стає не надто безпечно.



Блогер під ніком Haus Of Darling ділиться порадами із користувачами ресурсу Reddit. Він розповідає, що працює бортпровідником чимало років і мав нагоду побачити купу неприємних речей, які опиняються в кишенях крісел.

Сміття викидають, але кишені не миють

Між рейсами персонал переглядає вміст кишень та прибирає звідти зайве. Однак сподіватися, що кишені ретельно дезінфікують перед кожним пасажиром, не варто.

Читати  У Меджибізькому замку запрацював радіотеатр

Бортпровідник бачив у кишенях і огризки яблук, і цукерки, які з’їли наполовину, і використані памперси, і шкарпетки, і брудні серветки, і навіть ступні ніг людей, що сплять на борту в дивовижних позах.

А під час наступного рейсу пасажири спокійно ставлять туди свій телефон, навушники або планшет.

Беріть на борт серветки

Досвідчений бортпровідник радить усім пасажирам мати із собою антибактеріальні серветки під час польоту. Вони допоможуть очистити простір довкола себе.

Читати  В Офісі Президента заявили про створення державного авіаперевізника

Обов’язково протріть усе, чого будете торкатися: столик, підлокітники, зону біля вікна. Так ви убезпечите себе від бактерій, що накопичилися тут під час попередніх польотів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *