Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
В Умані на Черкащині ознакували майже десяток об’єктів культурно-історичної спадщини, які до того ж отримали аудіогідів. Однак один із встановлених об’єктів зазнав нападу вандалів.


Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Умань туристична».

«Нові інформаційні стенди (туристичні пілони) з’явились біля об’єктів культурної спадщини Умані. Вони оповідатимуть уманчанам і гостям міста історію пам’яток. Текст доступний українською, англійською, польською мовами та івритом. Крім того, відсканувавши QR-код, можна не лише прочитати детальніше про об’єкт, а й прослухати аудіогід», – йдеться в повідомленні.

Читати  Львівщина торік ознакувала понад 140 кілометрів шляхів рекреаційного туризму

Наразі інформаційні стенди встановлено біля 9 об’єктів і просторів: костелу Успіння Богородиці, торгових рядів, Василіянського монастиря, готелю «Новоєвропейський», жіночої гімназії, чоловічої гімназії, кінотеатру імені Черняховського, будинку Надії Суровцової та уманського гетто.

Однак невідомі особи майже відразу після встановлення зрізали інформаційний стенд біля кінотеатру.

Зазначається, що впродовж місяця планують встановити ще три туристичні пілони. Ознакування розробили і встановили в межах проєкту «ReHERIT: спільна відповідальність за спільну спадщину», який фінансується за кошти Європейського Союзу.

Читати  Більша за піраміду Хеопса: в ОАЕ побудують гігантську скульптуру, що вразить туристів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *