Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Кожен, хто перехворів, повинен усвідомлювати про необхідність терапії в комплексі лікувальних заходів. Попри те, що цей процес сьогодні є вкрай важливим, йому, на жаль, приділяється  мало уваги. 



Повноцінне реабілітаційне відновлення пропонує унікальний  медичний центр «AVEL», що знаходиться на території лікувально-діагностичного курортного комплексу Шале Грааль в Трускавці. Цілющі властивості мінеральних вод Трускавецького родовища, а це насамперед Нафтуся, Марія, Софія тощо, в поєднанні з іншими лікувальними заходами значно збільшать оздоровчий ефект реабілітації. Варто відзначити, що Нафтуся позитивно впливає на обмін речовин, має протизапальний ефект, володіє знеболюючими властивостями, покращує роботу внутрішніх органів, виводить з організму шлаки та токсичні речовини.

Читати  Вартість подорожей стане доступнішою, – Стефанішина про відкрите небо з ЄС

Слід врахувати і те, що програма включає дієтичне  збалансоване харчування, фіто-чаї, Reo-воду.

Reo-вода – питний сольовий ре гідрант, який максимально усуває симптом дегідратації, виводить токсини з організму та знижує інтоксикацію.

Показниками для програми являється стан після перенесеного захворювання на COVID-19, після виписки зі стаціонару або амбулаторного лікування в стадії повного одужання, підтвердженого лабораторним обстеженням (наявність аналізу з від`ємним результатом на COVID-19).

Читати  В Трускавці запрацювали санаторії та бази відпочинку

Згідно останньої статистики, пацієнти, які перехворіли на  COVID-19, можуть ще тривалий час відчувати наслідки хвороби – на легенях, серці, нирках і навіть на психічному рівні. А це, насамперед, легеневі фібрози, що можуть призвести до задишки та гострого періодичного кашлю. Зі сторони серцевої системи – стенокардії та аритмії. Зі сторони нирок – пієлонефрити, цистити.

Читати  Буйного пасажира літака оштрафували на 52,5 тисячі доларів через його "слухняні" дії

Програма включає в себе:

  • Комплекс лікувально-оздоровчих процедур;
  • Триразове харчування в ресторані «Теодора».

Вартість проживання до програми не входить!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *