Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Запуск перших рейсів планують на середину жовтня. На маршруті не буде зупинок, а кінцева станція лишиться в секреті до останньої хвилини.



Туристична атракція має допомогти відновити туристичну круїзну галузь. Уряд сподівається, що це принесе і кошти в бюджет і допоможе працевлаштувати майже 1000 людей.

Круїз в нікуди: деталі

Круїзна індустрія в Малайзії готова до нового запуску з “круїзом в нікуди”. Перший рейс планують на початок жовтня, але точна дата залежить від моменту, коли Рада національної безпеки схвалить маршрут.

Читати  Сто українських дітей поїдуть у червні до Туреччини в межах соціально-культурного проєкту

Керівник компанії-оператора порту на острові Пенанг Саседхаран Васудеван зазначив, що жорстких вимог до пасажирів через пандемію не буде. Вакцинація не є обов’язковою, проте якщо її немає, перед посадкою доведеться надати негативний ПЛР-тест або довідку про одужання. Всі правила будуть аналогічні тим, які встановлюють авіакомпанії. Він додав, що круїзні подорожі можуть бути безпечніше походу в кінотеатр, бо на борту пасажири рідко перетинаються один з одним.

Читати  Подорожі автобусом: Україна домовилася з ЄС про налагодження транспортних перевезень

Очікується, що щодня на круїзних лайнерах перебуватимуть близько 600 пасажирів, а обслуговуватимуть їх майже 1 000 осіб персоналу. Це дасть можливість працевлаштування та збільшення прибутку харчової промисловості. За словами директора фірми, до держбюджету відраховуватимуть 6% податку з продажів квитків.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *