Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Після пандемії COVID-19 Україна стала партнером №1 у сфері туризму для Єгипту.

Про це повідомив генеральний директор Єгипетської ради сприяння туризму Ахмед Юсеф.



“Єгипет — торговий партнер №1 України на Близькому Сході, це дуже важливо. Також наголошу, що до пандемії Україна входила до першої трійки ринків, які експортували туризм до Єгипту, і після пандемії Україна стала №1. Ми завжди зацікавлені в розвитку гарних стосунків з українськими партнерами: чи то з урядом, чи то з приватним сектором”, — зазначив Юсеф.

Читати  Історичний центр Одеси відтепер у вихідні буде пішохідним

Генеральний директор Ради також звернув увагу на початок використання української мови в соціальних мережах платформи Experience Egypt.

Крім того, Юсеф зауважив, що єгипетська сторона очікує від України послаблення візового режиму для в’їзду туристів з Єгипту.

“Ми багато говорили, що українська сторона хоче просувати туризм в Єгипет. Тепер є бажання, щоб єгипетські туристи відвідували Україну і насолоджувалися місцями, містами. Ми дуже хочемо більше послаблень візового режиму для наших громадян. Це досі виклик… Для єгиптян доволі складно відвідати Україну, навіть якщо мова йде про туристичну візу”, – зауважив гендиректор Ради сприяння туризму.

Читати  США скасували обов'язкову перевірку здоров'я всіх пасажирів, хто прилітає в країну

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *