Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Львові сьогодні, в Міжнародний день туризму, заснували Асоціацію курортів України.

Про це повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.



«Щорічно 27 вересня у світі відзначають День туризму… З цієї нагоди в музеї митрополита Андрея Шептицького відбулись урочистості – вручення подяк представникам туристичної галузі, фіксація рекорду України та підписання меморандуму про створення Асоціації курортів України», – йдеться у повідомленні.

Читати  МАУ збільшить кількість польотів з Києва до Стамбулу і відновить рейси з Одеси

Зазначається, що Асоціація має на меті забезпечити сприятливі організаційні та економічні умови для розвитку курортного і туристичного потенціалу на території України.

Підписання протоколу про створення Асоціації курортів України відбулося поки що чотирма сторонами: Трускавецькою міською радою (в особі голови Андрія Кульчинського), Моршинською міськрадою (в особі голови Руслана Ільницького), Славською селищною радою (в особі голови Володимира Беги) та Великолюбінською селищною радою (в особі голови Йосифа Фабриги).

Читати  Античних богів у Львові нарядили в колоритне національне вбрання

На цей захід також завітав Данило Бега – наймолодший українець, який піднявся на гору Кіліманджаро. Хлопцю лише 13 років, а він уже подолав вершину заввишки 5895 метрів. Під час заходу Данило отримав спеціальну відзнаку, адже потрапив у Книгу рекордів України, зазначили в ОДА.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *