Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Відеоальманах, присвячений своєму новому проєкту «Ше.Fest мандрує країною», презентував фестиваль «Ше.Fest» в Українському кризовому медіацентрі.


 

Як зазначили організатори, відео підбило підсумки експерименту, який подарував фестивальну атмосферу жителям 4-х українських міст, продемонструвало найяскравіші моменти мистецької подорожі і засвідчило перспективи його розвитку.

«Фестивалю вже 8 років, він народився під час Революції гідності на Майдані. Цього року «Ше.Fest» вперше помандрував. Фестивальні заходи відбулися в чотирьох містах – Ірпені, Броварах, Одесі та Первомайську Миколаївської області. Головна подія була 21-22 серпня в селі Моринці на Черкащині, де народився Тарас Шевченко. І наш відеоальманах допомагає якнайкраще занурити глядача в атмосферу фестивалю і його заходів», – сказала координаторка Театральної сцени фестивалю «Ше.Fest» Єлизавета Красніченко.

Читати  Найбільший рівнинний водоспад України скувало льодом

Підбиваючи підсумки, керівник проєкту «Ше.Fest мандрує країною» Дмитро Колоша назвав їх вражаючими.

«Насправді результати проєкту не просто виправдали очікування, а навіть трохи приголомшили. Тому що самі мандри Україною, мініфести в 4-х містах, зібрали понад 3 тисячі глядачів. Загалом сам фестиваль у Моринцях відвідала, мабуть, найбільша кількість гостей за всю його історію – понад 14 тисяч людей. Тобто загалом ми зібрали більше 17 тисяч за шлях нашого проєкту цьогоріч. А загальне охоплення в інформпросторі було понад 1,5 мільйона осіб. Для нас це своєрідний рекорд», – підкреслив Колоша.

Читати  57 слів про страх та сподівання: пілот знайшов страшну записку від колеги всередині літака

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *