Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Через несприятливі погодні умови у турецькій Каппадокії припинили польоти повітряних куль, два дні поспіль туристи чекають на їхнє відновлення.


Про це повідомляє Haberler.

«Тури на повітряних кулях, що проводять для туристів у Каппадокії, не відбуваються протягом двох днів через несприятливі погодні умови в регіоні», – повідомляє видання.

Через сильні пориви вітру та туман, що обмежує видимість під час польотів, ухвалили рішення про припинення польотів.

Читати  Село з 780 жителями просить туристів не приїжджати: що там особливого

Частина туристів, які прибули в регіон заради польотів на повітряних кулях, вимушені очікувати на зміну погодних умов.

Місцева влада та метеорологи прогнозують, що польоти відновлять завтра, але дозвіл на це має дати Головне управління цивільної авіації міністерства транспорту та інфраструктури Туреччини.

Як відомо, історичний регіон Каппадокія, що в провінції Невшехір, відомий своїми унікальними ландшафтами, що утворилися протягом тисяч років після виверження вулкану та завдяки процесу вивітрювання. Вони приваблюють щороку мільйони туристів з усього світу. Особлива принада для туристів – польоти на повітряних кулях, які здійснюють виключно рано вранці – до сходу сонця.

Читати  Голограми, роборука і ручні блискавки: у Львові відкриють музей науки

Оператори польотів попереджають, що з приходом осені та в зимовий період польоти на кулях можуть скасовуватися через погодні умови, що слід враховувати під час планування подорожей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *