Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У 2021 році компанія OceanGate Expeditions планує запустити туристичні екскурсії до затонулого корабля Титанік. Вартість для однієї людини складе $125 тис.



OceanGate Expeditions — це науково-дослідницька компанія, що базується у Вашингтоні. З травня по вересень 2021 року фахівці компанії планують влаштовувати експедиції до Титаніку, щоб визначити, в якому стані зараз знаходиться корабель, вивчити всі уламки навколо Титаніка, скласти його 3D-модель, а також дослідити водний світ поруч і на самому кораблі, щоб дізнатися, хто там зараз живе.

Читати  Шок: США виганяє із країни всіх студентів-іноземців

Президент компанії Стокдон Раш (працював в Boeing і NASA) займається розробкою і будівництвом підводного човна з вуглецевого волокна під назвою Titan, який може опускатися на глибину трохи більше 4 кілометрів.

Субмарина вміщує 5 осіб: пілот, вчений і три людини, яких компанія називає «фахівцями з місії» — кожен з них заплатить $125 тис. за восьмиденну пригоду.

Видання зазначає, що ця експедиція є найдорожчим туристичним туром в світі. Для порівняння, сходження на Еверест з досвідченим гідом і шерпами обійдеться в суму близько $45 тис.

Читати  18 червня 2021 року відбудеться 4 міжнародна готельна конференція International Hospitality Conference

Також уточнюється, що туристи повинні будуть допомагати вченим під час експедиції, але поки що невідомо, як саме.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *