Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іспанія розширює свою присутність в списку 52 Places to Go видання The New York Times. У 2018 році в нього потрапили Севілья і Рібера-дель-Дуеро, в 2019 році – Кадіс, а в 2020 році – Астурія, Менорка і Валь-д’Аран. Ставка робиться на прекрасну природу, на додаток до мистецтва, гастрономії і традиціям.



Регіон Астурія займає 25-е місце з 52 можливих. Його визначають як місце, де можна з’єднатися з природою і втекти від суєти. З особливостей цього регіону журналіст Ендрю Феррен відзначає контраст між зеленню його пагорбів і синявою Кантабрійського моря, а також самітність пляжів, які сильно відрізняються від переповненого середземноморського узбережжя. Майже весь активний відпочинок розгортається в Астурії на тлі цих чудових пейзажів, а гастрономічний світ дивує автентичними ресторанами і різноманітністю традиційних страв.

Читати  Укрзалізниця подовжила маршрут поїзда Дніпро – Харків до Лимана

Наступний іспанська пункт призначення – острів Менорка, який The New York Times ставить на 41-е місце. Без сумніву, пляжі Менорки закохують в себе поєднанням світлого піску і бірюзовою морською гладдю. Проте, за межами пляжів кипить не менш яскраве життя, повне контрастів. Журналіст Ліндсі Трамута фокусується на світі мистецтва острову. Наприклад, знаменита галерея сучасного мистецтва Hauser & Wirth збирається відкрити свою філію на острові. Дата відкриття поки не підтверджена, але вже плануються тимчасові виставки та заходи, за допомогою яких організатори будуть знайомитися з місцевими жителями. Крім того, журналіст звертає увагу на зусилля жителів Менорки, які вони роблять разом з місцевою владою для збереження природного середовища.

Читати  Qatar Airways зробила квитки повністю зворотними: що це означає для пасажирів

Третій і останній іспанський пункт призначення, включений в 52 Places to Go 2020 року – Валь-д’Аран (46 місце в списку). Журналіст Аннелиз Соренсен підкреслює, що в минулому році було покращено транспортне сполучення з цим гірським районом, розташованим в Каталонії. Також вона зазначає, що така територіальна ізоляція має свої позитивні сторони в тому, що стосується збереження культури, мови і способу життя цього місця. Звичайно ж, не можна пройти повз можливості катання на лижах взимку, а також пішохідних і велосипедних прогулянках навесні і влітку. Крім того, в липні цього року в районі Валь-д’Аран на новій трасі в самому серці Піренеїв вперше пройде гонка Val d’Aran by UTMB.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *