Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Туристи, які готуються до першого авіаперельоту, часто цікавляться, як вести себе на борту літака і чого не можна робити. Саме тому досвідчені мандрівники вирішили розповісти про декілька важливих правил, котрі допоможуть уникнути цілої низки проблем та небезпечних наслідків.



Перш за все авіапасажирам рекомендують не залишати цінних речей на багажних полицях. Зловмисники нерідко чекають, поки в літаку вимкнуть світло, щоб витягнути з сумок ноутбуки або готівку попутників.

Читати  Не нюхати їжу та не різати пасту: 10 цікавих табу за столом у різних країнах

Також вкрай небезпечно пити воду з-під крана в туалеті, вмиватися нею або чистити зуби. Справа в тому, що в такій воді є чимало “бактерій та паразитів”. З тієї ж причини мандрівникам рекомендують не торкатися і до інших речей в літаку, якщо в цьому немає потреби.

Крім цього, експерти радять не знімати шкарпетки під час перельоту. “Літаки є одним з найбільш біологічно небезпечних місць на землі та над землею, тому в будь-яку незначну рану на шкірі можуть проникнути небезпечні для життя мікроорганізми”, – зазначили вони.

Читати  Дмитро Комаров з дружиною побував на "українських Мальдівах" і познайомився з Робінзоном Крузо

До інших заборон мандрівники віднесли суперечки з бортпровідниками, тривале сидіння у кріслі без руху та споживання недостатньої кількості води.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *