Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Єгипет – це один з найпопулярніших туристичних напрямків, що не дивує, адже у цій спекотній африканській країні можна відпочивати впродовж цілого року. Дізнайтесь, яка там погода в грудні та чи варто вирушати туди на зимовий відпочинок.



Історія Єгипту охоплює ціле тисячоліття, а чарівна природа настільки різноманітна, що робить цю країну одним із найбільш бажаних місць для відпочинку. Тут кожен може знайти щось для себе: від величних пам’ятників стародавніх цивілізацій, загорнутих у пагорби барханів, до сучасних мегаполісів з усіма стандартами туристичного світу. Клімат Єгипту вважається тропічним континентальним, окрім як на сході країни.

Читати  «Грозова брама»: на Львівщині з'явився новий туристичний маршрут

Найпривабливішим сезоном для туристів завжди був серпень, проте у Єгипті навіть у грудні можна чудово провести час та відпочити сповна. На відміну від літнього сезону, погода у грудні стає більш комфортною: немає сильної спеки, а сонце стає більш лагідним. Ще однією перевагою відпочинку у грудні є те, що до цього часу вулиці та пляжі країни помітно порожніють, адже кількість туристів значно зменшується.

Відпочинок в Єгипті у грудні

У грудні в Єгипті погода все ще залишається сонячною та теплою, хоча іноді температура повітря може знижуватись. Середня температура у цей період – від +23°C до +25°C. Температура води в морі – приблизно +23°C.

Читати  50 барів та віртуальні тури: як проходить альтернативний "Октоберфест" в Мюнхені

Єгипет омивається одразу двома морями: на півночі – Середземним, а на сході – Червоним. Серед туристів популярнішими є курорти Червоного моря, адже температура води тут майже не опускається нижче +20°C протягом року, тому в грудні пляжний сезон тут продовжується. Найбільш відвідуваними курортами на узбережжі Червоного моря є: Хургада, Шарм-ель-Шейх, Макаді, Марса-Алам, Сома-Бей, Дахаб, Таба і Бур-Сафага.

Читати  На думку інтернет-користувачів: назвали найкрасивіші пам'ятки світу

Для туристів у грудні в Єгипті знайдеться багато розваг: можна досліджувати незрівнянну та дивовижну природу Червоного моря, займаючись дайвінгом. А ще у Єгипті це сезон фруктів, якими можна насолодитись на місцевих базарах. Туристи також можуть відвідувати різноманітні екскурсії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Египет – это один из самых популярных туристических направлений, что не удивляет, ведь в этой жаркой африканской стране можно отдыхать в течение целого года. Узнайте, какая там погода в декабре и стоит ли отправляться туда на зимний отдых.



История Египта охватывает целое тысячелетие, а волшебная природа настолько разнообразна, что делает эту страну одним из самых желанных мест для отдыха. Здесь каждый может найти что-то для себя: от величественных памятников древних цивилизаций, завернутых в холмы барханов, до современных мегаполисов со всеми стандартами туристического мира. Климат Египта считается тропическим континентальным, кроме как на востоке страны.

Читати  «Грозова брама»: на Львівщині з'явився новий туристичний маршрут

Самым привлекательным сезоном для туристов всегда был август, однако в Египте даже в декабре можно прекрасно провести время и отдохнуть сполна. В отличие от летнего сезона, погода в декабре становится более комфортной: нет сильной жары, а солнце становится более мягким. Еще одним преимуществом отдыха в декабре является то, что к этому времени улицы и пляжи страны заметно пустеют, ведь количество туристов значительно уменьшается.

Отдых в Египте в декабре

В декабре в Египте погода все еще остается солнечной и теплой, хотя иногда температура воздуха может снижаться. Средняя температура в этот период – от +23°С до +25°С. Температура воды в море – примерно +23°С.

Читати  1 липня Україна починає бета-тестування COVID-сертифікатів

Египет омывается сразу двумя морями: на севере – Средиземным, на востоке – Красным. Среди туристов более популярны курорты Красного моря, ведь температура воды здесь почти не опускается ниже 20°С в течение года, поэтому в декабре пляжный сезон здесь продолжается. Наиболее посещаемыми курортами на побережье Красного моря являются: Хургада, Шарм-эш-Шейх, Макади, Марса-Алам, Сома-Бей, Дахаб, Таба и Бур-Сафага.

Читати  Без коралових рифів і туристів: що знищує Мальдіви та Океанію

Для туристов в декабре в Египте найдется много развлечений: можно исследовать несравненную и удивительную природу Красного моря, занимаясь дайвингом. А еще в Египте это сезон фруктов, которыми можно насладиться на местных базарах. Туристы также могут посещать разнообразные экскурсии.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9