Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У 2017 році найестетичнішою, незвичайною і красивою формою аутдор-кемпінгу стали глемпінги – великі декоровані намети на помості з ліжками всередині. 2018-й викликав бум на баббл-готелі.



Номери в баббл-готелях це надувні прозорі купола. З них відкривається огляд на всі боки, проте гості при цьому залишаються за стінами і їх не видно (звичайно, не у всіх модифікаціях).

Бульбашки виготовляються з прозорого, еластичного матеріалу, який вдень захищає від ультрафіолетового випромінення, а ввечері – від комах та холоду. Вони підтримують форму завдяки свіжому повітрю, що постійно подає всередину спеціальний пристрій. Таку конструкцію можна встановити буквально будь-де і відвідувачі зможуть без перешкод насолоджуватись видами та майже повним єднанням з природою без втрати комфорту.

Читати  "Зайцем" майже 11 годин: чоловік вигадав екстремальний спосіб долетіти з Африки до Нідерландів

Bubble Lodge Bois Chéri, Маврикій

Цей готель розташований на території історичної чайної плантації в селі Кап-Малере на Маврикії. З нього відкриваються чудові краєвиди на джунглі Буа-Шері. У номерах з усіма вигодами є цікаві доповнення – наприклад, лампи, які освітлюють листя вночі, або доступний для установки додаток SkyView для спостереження за сузір’ями прямо з ліжка. Крім того, в готелі є власний ресторан з доставкою страв прямо в номер.

Himmelbett, Швейцарія

Перше, що привертає увагу у випадку з цим готелем на північному заході Швейцарії, – це вид на місцевість. З трьох куполів видно Боденське озеро, виноградники й фруктові сади, а четвертий переносять на нове місце кожні два місяці. Гості одного з номерів – Charterhouse Ittingen – можуть безкоштовно відвідувати музей в картезіанському монастирі в Іттінгене, а також художній музей в Тургау, а ті, хто зупиняється в бульбашці BBZ Arenenberg, – музей Наполеона. Поруч з третім номером, Garden Restaurant Gertau, є сезонний фермерський ресторан.

Читати  Переможці фотоконкурсу для мандрівників від National Geographic: неймовірні світлини з подорожей

Camp Kátur, Великобританія

Camp Kátur – це глемпінг, але тут є і кілька панорамних куполів. Табір розташований в лісі на пагорбах Північного Йоркшира. В куполах є двоспальні ліжка, романтичні ліхтарики й газові каміни, які забезпечують затишок і тепло в прохолодні ночі.

Finn Lough, Північна Ірландія

Це цілий баббл-курорт на березі озера Лох-Ерн в графстві Фермана, Північна Ірландія. У кожному з куполів є двоспальне ліжко з балдахіном і класичні меблі, а також телескоп. У всіх номерах є ванні кімнати й кавомашини, а прозорі стіни створюють відчуття єднання з незайманою природою навколо.

Читати  "Рейс в нікуди": пасажирам літака довелося кружляти в небі 9 годин

Aurora Bubbles, Nellim Wilderness Hotels, Фінляндія

Готель мережі Nellim повністю відповідає своїй назві: з його куполів відмінно видно північне сяйво. На півночі Фінляндії, де розташований готель, його можна спостерігати близько 200 ночей в році. Купола в Aurora Bubbles простіше, ніж в інших подібних готелях: вони виготовлені з дерева й органічного скла. При цьому вони обладнані всіма необхідними зручностями, а головне – теплими ковдрами, які допоможуть зігрітися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *