Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В Арктиці стрімко тануть льодовики. Це другий антирекорд за останні 40 років. Обсяг льоду впав до найнижчого рівня. Останній раз таке трапилося з льодовиками у 2012-му. Цього року так сталося, бо з Сибіру, де панувала аномальна спека, йшли потоки теплого повітря.



Дослідники відзначають, що там, де зникає лід, вода поглинає сонячну радіацію, а не відбиває її. Втрата льодовиків Арктики загрожує полярній флорі та фауні – від ведмедів до водоростей. А коли лід зникає – ще й підіймається рівень води у світовому океані.

Читати  В Україні все складно, а у Канаді – змогли: фільми українською на борту літаків Air Canada

Танення льодовиків через глобальне потепління відбувається по всьому світу. Вчені запевняють, що тенденція зникнення льодовиків у всьому світі може бути звернена назад тільки в тому випадку, якщо буде докладено глобальні зусилля для вирішення завдань в області зміни клімату.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

В Арктике стремительно тают ледники. Это второй антирекорд за последние 40 лет. Объем льда упал до самого низкого уровня. Последний раз такое случилось с ледниками в 2012-м. В этом году так произошло, потому что из Сибири, где царила аномальная жара, шли потоки теплого воздуха.



Исследователи отмечают, что там, где исчезает лед, вода поглощает солнечную радиацию, а не отражает ее. Потеря ледников Арктики грозит полярной флоре и фауне – от медведей до водорослей. А когда лед исчезает – еще и поднимается уровень воды в мировом океане.

Читати  У туристичному кластері на Боржаві планують збудувати 7 курортів

Таяние ледников из-за глобального потепления происходит по всему миру. Ученые уверяют, что тенденция исчезновения ледников во всем мире может быть обращена вспять только в том случае, если будут приложены глобальные усилия для решения задач в области изменения климата.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9