Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ужгородська “Японія”

Навесні, під час цвітіння сакури, Ужгород стає дуже схожим на затишне японське містечко Атамі. Як бачите, щоб насолодитися яскравим видовищем квітучих сакур не обов’язково їхати за тридев’ять земель. На початку травня тут, як правило, фантастичний пейзаж постає у всій своїй рожевій красі: немов в одній зі сцен японського кінофільму. А якщо ви відвідаєте вулиці Довженка та Ракоці, побачите ще більш зворушливу картину – тут разом з сакурами розпускаються білі та фіолетові магнолії. Так що не обов’язково їхати в Японію.



Карпатська “Голландія”

Щорічно в Нідерланди з’їжджаються мільйони туристів, щоб помилуватися знаменитим голландським парком нарцисів. У районі містечка Хуст, на початку травня майже за одну ніч відбувається справжнє диво – величезний зелений простір укривається сліпучо білосніжним цвітінням нарцисів. Це місце пов’язане з романтичною легендою. За легендою, якось раз у знак своїх ніжних почуттів хлопець-гончар подарував коханій-княжій вазу з намальованим нарцисом. Дізнавшись про це, князь сильно розсердився і скинув подарунок з високої гори вниз. Розлетілася ваза сотнею дрібних шматочків, а коли зійшло сонце – всі побачили – поляна “розцвіла” білим килимом з нарцисів.

Читати  Радомишльський музей влаштує день оживленої історії

Чернівецька “Англія”

Чернівці зачаровують з самого приїзду – створюється відчуття, що за ніч ви перемістилися на кілька століть назад. Однією з найпопулярніших тут – є вулиця Ольги Кобилянської. Це справжня гордість міста, яку раніше населяли найзнатніші вельможі. Згідно з легендою, вулицю навіть підмітали букетами троянд! Також гордістю міста є Чернівецький університет. Зовні він нагадує найвідоміші європейські університети: Оксфорд, Кембридж, Сорбонну і т.д. Побувавши у Чернівцях, не можна обділити увагою величні ратуші й собори з фресками.

Читати  Дешевше, ніж будинок: в Австралії продають пейзажну гору Маунт-Халлен – вартість

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *