Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Геотермальні басейни і катання на лижах. У Закарпатті готуються до зимового туристичного сезону. До того ж, на новорічні свята, наприклад, вже заброньовано 70 відсотків місць у готелях. Ніби жодної пандемії немає. У скільки обійдеться відпочинок в Закарпатті та чи вніс якісь корективи карантин – далі в матеріалі.



За словами адміністратора сільської садиби в селі Поляна Вікторії Соценко, вони вже приймають замовлення на новорічні та різдвяні свята. Поки, в міжсезоння, туристів практично немає. Втім, на сам Новий рік всі чотири котеджі вже заброньовані туристами з Києва, Дніпра і Одеси. Але є ще вільні номери в готелі. Власники впевнені – розберуть все.

Читати  Безвізовий режим з ЄС для українців: які будуть зміни з 2022 року

За словами власника сільської садиби Юрія Соценка, у них є перевага перед іншими, адже навколо знаходяться ліс і гори. А люди через коронавірус насамперед замовляють котеджі.

Вартість відпочинку в Карпатах взимку

Ціни переважно залишилися на рівні минулорічних. Так за словами Юрія Соценка, вартість номерів у його готелі становлять: 750 гривень за стандартний номер, 850 гривень за номер напівлюкс зі сніданками та 950 гривень за люкс зі сніданками. Це з розрахунку на двох осіб.

Читати  Відкрийте для себе центральну Україну, – Олеськів порадила, де подорожувати

У той же час котедж обійдеться приблизно до півтори тисячі гривен. Туди може вселитися до 6-7 осіб.

Тільки на період святкових канікул з 24 грудня до 8 січня ціни підскочать від 50 до 100 відсотків. Замовити котеджі в цей час можна мінімум на 5 діб. Зараз місця активно бронюють туроператори.

За словами експерта з туризму Федора Шандора, зима – це прекрасний сезон для тих, хто любить чани і геотермальні води. Тому замовлення на групові квитки вже є. Буде у нас і кілька зимових курортів, де буде 100 відсотків сніг.

Читати  Що робити, якщо запізнився на літак: стюардеса назвала необхідні дії

Хай будуть сніг і розваги

Генератори снігу зараз готують до запуску і активно обговорюють програму розваг.

Багато фестивалів планують перевести в онлайн. Думають і над форматами традиційного параду Миколайчиків і найбільшим в Україні фестивалем домашнього вина в Мукачеві. Але, експерти з туризму прогнозують, що ця зима в Закарпатті буде вдалою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *