Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Зараз ви не можете поїхати у відпустку, але маєте можливість переглянути туристичні шоу, які надихнуть вас на майбутні подорожі. Шоу виробництва Netflix користуються особливою популярністю.



“Сніданок обід та вечеря” / BreakfastLunch & Dinner

Тривалість: 4 серії приблизно 45 хвилин

Сюжет: шеф-кухар Девід Чанг відвідує різні міста з запрошеними знаменитостями, такими як Сет Роген та Кріссі Тейген. Імпровізований дует грають туристів, в той час, як Чанг з усіх сил намагається взяти інтерв’ю у гостя знаменитості та підтримати веселу атмосферу приятеля.

Читати  Будівництво нового терміналу в аеропорту Запоріжжя завершено (фото)

“Джек Уайтхолл: Подорожі з моїм батьком” / Jack Whitehall: Travels With My Father

Тривалість: 15 серій приблизно 30 – 60 хвилин

Сюжет: життєрадісний комік Джек Уайтхолл подорожує земною кулею разом зі своїм сварливим батьком, який має схильність до вишуканого одягу. У той час як у них різкий контраст в особистостях, батько все ще вміє жартувати, як його син. Шоу охоплює подорожі пари по різних місцях світу, стикаючись з дурними та незручними ситуаціями.

Читати  Оце пощастило: 5 фотографій, на яких люди зафіксували щось унікальне

“Вулична їжа” / Street Food

Тривалість: 15 серій приблизно 30 хвилин

Сюжет: творці шоу “Стіл шеф-кухаря”, яке прославляє кухарів та пекарів світового класу за допомогою профілів та кінематографічних знімків своїх творів, вчинили так само з “вуличною їжею” в Латинській Америці та Азії. Цей тип їжі часто відзначається побіжно в рамках великих туристичних шоу, як робота Ентоні Бурдена, але “Street Food” проводить набагато більше часу з цими не прикрашеними кухарями, щоб зрозуміти кухню зсередини.

Читати  Як отримати від подорожі максимум приємних вражень: 10 лайфхаків

“Ресторани на краю” / Restaurants on the Edge

Тривалість: 13 серій приблизно 45 хвилин

Сюжет: це більше схоже на “телевізійне виправлення невдалого бізнесу”, ніж на типовий формат туристичного шоу. Але ця програма розповідає про експертів, які займаються виправленням невдалих ресторанів у мальовничих місцях з прекрасними пейзажами

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *