Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ірландський лоукостер Ryanair запустить 18 маршрутів з України з переходом на літню навігацію. Вона почнеться з переведенням стрілок на літній час 28 березня.



Відновлення польотів за 37 маршрутами відкладено на травень, червень і липень. Продажі квитків за ще шістьма напрямками закриті.

Мовиться про рейси з Києва до Будапешта, Манчестера, з Херсона до Катовіце, з Одеси до Афін, зі Львова до Меммінгена та Будапешта.

Читати  Прикордонники розповіли, куди українці їдуть подорожувати

Це може свідчити як про те, що Ryanair ще не сформував плани польотів, так і про можливе закриття цих маршрутів, – йдеться в повідомленні.

У квітні з України лоукостер буде літати за 13 напрямами з аеропорту “Бориспіль”. Зокрема, до Відня, Софії, Берліну, Бергамо, Риму, Вільнюсу, Гданську, Катовіце, Краків, Познані, Варшави, Вроцлаву і Лондону.

Також з початком літнього розкладу авіакомпанія планує полетіти з Одеси в Берлін, Рим, Гданськ, а також зі Львова в Бергамо і Рим.

Читати  SkyUp розпочинає польоти з Києва до сонячної Хорватії: вартість авіаквитків та умови в'їзду

Відновлення польотів з Харкова і Херсона відкладено до травня.

Зміни графіка польотів

Перед покупкою авіаквитків пасажирам слід враховувати, що зараз авіакомпанії дуже динамічно змінюють розклад. При складанні графіка вони враховують попит на маршруті.

Європейське й українське законодавство дозволяє авіакомпаніям не виплачувати пасажирам компенсації за зміну розкладу або скасування рейсів, якщо до вильоту залишається більш як 2 тижні. Тобто, якщо авіаперевізник бачить, що на маршрут немає попиту, він може скасувати рейс і виплатити пасажирам тільки вартість авіаквитків.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Ирландский лоукостер Ryanair запустит 18 маршрутов из Украины с переходом на летнюю навигацию. Она начнется с переводом стрелок на летнее время 28 марта.



Восстановление полетов по 37 маршрутам отложено на май, июнь и июль. Продажи билетов по еще шести направлениям закрыты.

Речь идет о рейсах из Киева в Будапешт, Манчестер, из Херсона в Катовице, из Одессы в Афины, из Львова в Мемминген и Будапешт.

Читати  Покинуте село та "мертве" озеро: які локації в Карпатах вважають містичними

Это может свидетельствовать как о том, что Ryanair еще не сформировал планы полетов, так и о возможном закрытии этих маршрутов, – говорится в сообщении.

В апреле из Украины лоукостер будет летать по 13 направлениям из аэропорта “Борисполь”. В частности, в Вену, Софию, Берлин, Бергамо, Рим, Вильнюс, Гданьск, Катовице, Краков, Познань, Варшаву, Вроцлав и Лондон.

Читати  Ніяких селфі: в яких туристичних місцях категорично заборонено робити фото

Также с началом летнего расписания авиакомпания планирует улететь из Одессы в Берлин, Рим, Гданьск, а также из Львова в Бергамо и Рим.

Возобновление полетов из Харькова и Херсона отложено до мая.

Изменения графика полетов

Перед покупкой авиабилетов пассажирам следует учитывать, что сейчас авиакомпании очень динамично меняют расписание. При составлении графика они учитывают спрос на маршруты.

Читати  У Малині з’являться туристичні вказівники

Европейское и украинское законодательство позволяет авиакомпаниям не выплачивать пассажирам компенсации за изменение расписания или отмену рейсов, если до вылета остается более 2 недель. То есть, если авиаперевозчик видит, что на маршрут нет спроса, он может отменить рейс и выплатить пассажирам только стоимость авиабилетов.

 


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9