Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Прем’єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв запропонував дозволити вживання марихуани в туристичних місцях для залучення іноземних гостей в країну, де ще у 2016 році вже була легалізована “травичка” для медичного використання.



“Ідея полягає в тому, щоб дати можливість в туристичних місцях, в тому числі в Скоп’є, існуючим і новим кафе, при дотриманні певних стандартів – вентиляції, доказів походження марихуани тощо, вживання марихуани всередині приміщень”, – сказав Заєв.

Читати  5 помилок, яких часто припускаються мандрівники-початківці

За його оцінкою, цей проект може допомогти не тільки індустрії громадського харчування, але також і туризму в цілому.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Премьер-министр Северной Македонии Зоран Заев предложил разрешить употребление марихуаны в туристических местах для привлечения иностранных гостей в страну, где еще в 2016 году уже была легализована “травка” для медицинского использования.



“Идея заключается в том, чтобы дать возможность в туристических местах, в том числе в Скопье, существующим и новым кафе, при соблюдении определенных стандартов – вентиляции, доказательств происхождения марихуаны и тому подобное, употребление марихуаны внутри помещений”, – сказал Заев.

Читати  Британці представили серійну версію найбільшого повітряного судна

По его оценке, этот проект может помочь не только индустрии общественного питания, но также и туризму в целом.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9