Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Співвідношення ціна – якість

Круїзний відпочинок – це чудове співвідношення ціни та якості, тому що у вартість подорожі входить майже все, що необхідно для фантастичного відпочинку: проживання, харчування, розважальна програма.



Ідеально для сімейного відпочинку

Багато хто думає, що круїзи не підходять для сімейного відпочинку Насправді, це не так. Саме круїзи – ідеальний спосіб провести канікули всією сім’єю. На кожному кораблі знайдуться розваги для будь-якого віку.

Без зайвої мороки

Величезний плюс круїзів в тому, що розпаковувати валізи вам потрібно лише раз. Це набагато зручніше, коли за вас вже все розплановано: ніяких квитків на поїзди та автобуси, біганини з валізами та бронювання готелів в різних містах. Також круїзи дуже зручні для тих, хто не може визначитися, яку ж країну відвідати у відпустці.

Читати  Столичний Кіт з одноразових виделок повернувся в сквер біля «Золотих воріт»

Зручність бронювання

Круїзна відпустка об`єднує в собі відразу проживання, харчування, транспорт, тому таку подорож дуже легко спланувати. Все, що вам потрібно, це вибрати дату і маршрут круїзу, корабель і каюту. Ви навіть можете попросити оператора забронювати для вас переліт, щоб виключити й ці клопоти.

Кораблі на будь-який смак

Кожен уявляє свій ідеальний круїзний лайнер по-своєму. Для когось це лайнер-гігант з небаченими розвагами, в той час, як інший віддасть перевагу невеликій яхті класу “Люкс”. Якщо ви любите екстрим, нові відчуття й активне проведення часу, тоді обирайте круїзи на лайнерах Royal Caribbean. А якщо вам до душі розмірений і елегантний відпочинок з вишуканими ресторанами та барами, тоді краще вибрати круїзи разом з Oceania Cruises.

Читати  У Криму нарахували майже 9 млн туристів з початку року

Круїз – це романтика

Якщо ви хочете розпалити вогонь любові зі своєю другою половинкою, круїз – це ідеальне рішення. У ньому у вас буде достатньо часу для спільного дозвілля за келихом ігристого на відкритій палубі або ж на вечірній виставі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *