Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В Абу-Дабі скасували вимогу про видачу дозволів на покупку і вживання алкоголю.

Зміни відбуваються в зв’язку з тим, що Абу-Дабі і сім еміратів ОАЕ прагнуть відновити свою туристичну галузь після закриття на карантин і готуються приймати туристів.



“Ми оголошуємо про скасування заборони на алкоголь, і жителі, і туристи отримають право купувати його в офіційних магазинах”, – йдеться в інформаційному листі Департаменту культури і туризму ОАЕ.

Читати  Shangri-La Bosphorus - Босфор в подарунок

При цьому покупець повинен бути не молодшим 21 року, алкоголь не можна перепродувати і вживати його можна в приватних оселях або в “дозволених місцях”, наприклад, в клубі.

Відзначимо, що, за правилами, раніше в Дубаї магазини були зобов’язані просити жителів або туристів надати дозвіл, перш ніж вони зможуть купувати алкоголь, але бари і ресторани могли обійтися без цієї вимоги. На даний момент Дубай також послабив цю систему, в тому числі для резидентів. Але якщо тим доведеться заплатити, то туристи можуть отримати тимчасову ліцензію безкоштовно, показавши паспорти або візи в магазині.

Читати  Чорногорія заборонила в'їзд туристам з України, що подорожують автомобілем

Водночас попереджають: з’являтися в нетверезому вигляді на вулиці в будь-якому еміраті, а тим більше сідати п’яним за кермо – суворо заборонено. Ризик серйозний – аж до тюремного ув’язнення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *