Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Не бронюйте все

Звичайно, хочеться розпланувати маршрут, забронювати готелі, трансфери та екскурсії. Але краще залишати “поле для маневру”. Замовляйте тільки найнеобхідніше, не позбавляйте себе можливості імпровізації.



Не намагайтеся побачити все і відразу

Це найпоширеніша помилка. Замість “галопом по Європах”, виберіть одну країну. Інакше, у результаті ви не відчуєте і не запам’ятаєте жодного, а будете згадувати лише втому.

Читати  Мінінфраструктури має створити підрозділ для підсилення роботи Держтуризму – Немчінов

Не беріть багато речей

Набиті рюкзаки та величезні валізи – типова помилка туристів. Не беріть одяг “про запас”, адже ви все одно захочете купити щось під час поїздки.

Не бійтеся місцевих жителів

Хто як не місцеві жителі зможуть підказати найцікавіші місця та доповнити враження про країну. Спілкування з місцевими –  можливість детальніше познайомитися з культурою нової країни.

Читати  Нове життя: у Британії з літака зробили бар для розкішних вечірок

Не відмовляєтесь від банківської картки

Колись мандрівники надавали перевагу лише готівці. Сьогодні найкращі обмінники валют часто можна знайти саме за допомогою вашої банківської карти. Та й носити банківську картку безпечніше, адже у випадку крадіжки – її можна заблокувати.

Не панікуйте

Завжди щось йде не так: можна загубити квитки на потяг чи втратити бронь у готелі. Але паніка цих проблем не вирішить. Тримайте голову холодною і ставтеся до таких ситуацій спокійно, паніка тільки посилить їх.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *