Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На відміну від великих міст, де життя нестримно бурлить, маленькі села та містечка наповнені спокоєм та домашнім затишком. Та попри це, вони є не менш цікавими для відвідування.



Коли прийде час і ви почнете планувати свою майбутню подорож, радимо вам звернути увагу на ці 5 мальовничих місць, які впевнено можна назвати одними з найкрасивіших у світі.

Сіміан-ла-Ротонде, Франція

Одне з найкрасивіших місць у світі розташувалося на вершині пагорба в оточенні оливкових гаїв та лавандових полів. Це чарівне село на півдні Франції захоплює своєю багатовіковою архітектурою. Пройдіться вуличною бруківкою, розгляньте кам’яні будинки та середньовічний замок, насолодіться ароматами та кольорами численних квітів у сусідньому саду абатства Вальсентес.

Читати  З 25 березня для всіх туристів відкриються Сейшельські острови

Сіракава-го, Японія

Тихе гірське селище Сіракава-го розташоване біля підніжжя гори Хакусан. Це історичне поселення може похвалитися мальовничими рисовими полями та річкою, а також традиційними будинками з солом’яним дахом. Деяким з них понад 250 років і вони є останніми у своєму роді, які збереглися в Японії. Приїхавши сюди, ви немов потрапите в минуле.

Віддалене гірське село Сіракава-го в 1995 році увійшло до списку об’єктів Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Альберобелло, Італія

Тихе італійське містечко Альберобелло відоме своїми химерними будинками у формі вулика в стилі XIV століття. Ці кам’яні будівлі зроблені з місцевого вапняку. Увінчані конічними дахами з білими наконечниками, вони виглядають так, немов їх притрусили снігом. Будиночки також прикрашені розписними символами, які, як вважається, мають релігійне або забобонне значення.

Читати  Рада ухвалила закон для приєднання України до Розширеної часткової Угоди про культурні маршрути

Стародавнє місто Фенхуан, Китай

Старовинне місто Фенхуан засноване в 1704 році біля підніжжя гори і вздовж берегів річки Туоцзян. Воно пропонує погляд на Китай до модернізації. Назване на честь тіні у формі фенікса, що насувається на місто, це старе поселення вважають одним з найкращих і мальовничих у всьому Китаї.

Бібері, Англія

Село Бібері, графство Глостершир, красується на першому розвороті британського паспорта, і не дарма. Воно вважається найживописнішим селом в Англії. Багато будинків в ньому датуються XVII століттям, за якими ретельно стежать, щоб їхній зовнішній вигляд залишався таким, як і кілька століть тому. У мальовничих околицях можна побачити численних качок, лебедів, зимородків, гусей та інших диких тварин, в тому числі рідкісну водяну полівку.

Читати  Балі залишиться закритим для туристів до кінця 2020 року

Бібері знамените не лише своїми пейзажами та архітектурою, але також і однією з найстаріших в Сполученому Королівстві форелевих ферм.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

В отличие от больших городов, где жизнь стремительно бурлит, маленькие деревни и городки наполнены спокойствием и домашним уютом. Но несмотря на это, они не менее интересны для посещения.



Когда придет время и вы начнете планировать свое будущее путешествие, советуем Вам обратить внимание на эти 10 живописных мест, которые уверенно можно назвать одними из самых красивых в мире.

Симиан-ла-Ротонде, Франция

Одно из самых красивых мест в мире расположилось на вершине холма в окружении оливковых рощ и лавандовых полей. Это волшебное село на юге Франции захватывает своей многовековой архитектурой. Пройдите по уличной булыжной мостовой, рассмотрите каменные дома и средневековый замок, насладитесь ароматами и цветами многочисленных цветов в соседнем саду аббатства Вальсентес.

Читати  Світовий рейтинг паспортів: яке місце посіла Україна

Сиракава-го, Япония

Тихий горный поселок Сиракава-го расположен у подножия горы Хакусан. Это историческое поселение может похвастаться живописными рисовыми полями и рекой, а также традиционными домами с соломенной крышей. Некоторым из них более 250 лет и они являются последними в своем роде, которые сохранились в Японии. Приехав сюда, вы словно попадете в прошлое.

Отдаленное горное село Сиракава-го в 1995 году вошло в список объектов Всемирного культурного наследия ЮНЕСКО.

Альберобелло, Италия

Тихий итальянский городок Альберобелло известен своими причудливыми домами в форме улья в стиле XIV века. Эти каменные здания сделаны из местного известняка. Увенчанные коническими крышами с белыми наконечниками, они выглядят так, словно их притрусили снегом. Домики также украшены расписными символами, которые, как считается, имеют религиозное или суеверное значение.

Читати  Канікули для тварин: де залишити домашнього улюбленця на час новорічної подорожі

Древний город Фэнхуан, Китай

Старинный город Фэнхуан основан в 1704 году у подножия горы и вдоль берегов реки Туоцзян. Оно предлагает взгляд на Китай до модернизации. Назван в честь тени в форме феникса, что надвигается на город, это старое поселение считают одним из лучших и живописных во всем Китае.

Бибери, Англия

Село Бибери, графство Глостершир, красуется на первом развороте британского паспорта, и не зря. Оно считается самой живописной деревней в Англии. Многие дома в нем датируются XVII веком, за которыми тщательно следят, чтобы их внешний вид оставался таким, как и несколько веков назад. В живописных окрестностях можно увидеть многочисленных уток, лебедей, зимородков, гусей и других диких животных, в том числе редкую водяную полевку.

Читати  Курорти "почервоніли": МОЗ змінив правила повернення до України з кількох держав

Бибери знаменит не только своими пейзажами и архитектурой, но также и одной из старейших в Соединенном Королевстве форелевых ферм.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9