Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

1 липня відкрилася реєстрація заявок на участь в International Hospitality Awardsодній із найпрестижніших премій в готельній сфері.



Готелі з 35 країн Європи мають унікальний шанс позмагатися за звання «найкращого» в одній з 26 запропонованих номінацій.

1 липня відкрилася реєстрація заявок на участь в International Hospitality Awardsодній із найпрестижніших премій в готельній сфері.

Готелі з 35 країн Європи мають унікальний шанс позмагатися за звання «найкращого» в одній з 26 запропонованих номінацій.

HOSPITALITY AWARDS® це міжнародна премія заснована у 2011 році компанією Хотельєро з високою метою – визнавати, нагороджувати та відзначати досконалість в індустрії гостинності.

Читати  У Миколаєві стартує школа креативного туризму

Премія несе надзвичайно важливу місію, що полягає в визначенні кращих готелів відповідно до результатів їх діяльності протягом року.

International Hospitality Awards має за ціль надихнути учасників, а саме європейські готелі, до самовдосконалення шляхом інновацій та розвитку, що в свою чергу сприяє розвитку індустрії гостинності в цілому, підвищує популярність локальних готелів та курортів.

Премія вносить значний вклад у розвиток якості послуг готельного сектору і стимулює ріст конкурентоспроможності готелів як на внутрішніх ринках, так і на міжнародному рівні.

Читати  Інтерсіті+ з Києва до Славського стане «Бойківським експресом»

Участь для номінантів – безкоштовна, подати заявку може кожен готель, попередньо переконавшись у повній відповідності обов’язковим вимогам обраних ним номінацій.

Оцінка номінантів буде сформована на основі думки міжнародного журі (50% результату), до складу якого увійдуть експерти – представники індустрії гостинності зі світовим іменем а також готелі-переможці минулих років. Друга частина оцінки буде визначена на основі даних всесвітньовідомих рейтингових компаній: Booking.com (25% результату) і TrustYou.com (25% результату). Таким чином, на результат впливає як експертна думка журі, так і враження гостей.

Читати  В Івано-Франківську відновлюють безкоштовні екскурсії

Незалежним спостерігачем премії International Hospitality Awards® виступить міжнародна аудиторська компанія Grant Thornton (Ukraine).

Виборовши перемогу, готель отримає визнання в якості кращого представника обраної ним номінації і зможе з гордістю нести це звання протягом наступного року.

Запрошуємо до участі в Премії, деталі щодо реєстрації на офіційному сайті.

 

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *