Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

 

Можливо, ви пропустили шанс, щоб провести ніч на Wienermobile, але якщо ви любитель хот-дога і любите дуже каламбури, у Оскара Майера є вакансія: ваше ім’я на хот-дозі.



В даний час компанія приймає заявки на посаду Hotdogger – послів бренду, яким доручено водити хот-дога довжиною в 27 футів по Сполученим Штатам, давати інтерв’ю на телебаченні та радіо, проводити благодійні заходи і показувати історії  продуктових магазинів, а також зустрічатися з Wienermobile.

Читати  Кращі книги для подорожей і натхнення в 2020 році.

12 обраних людей будуть відвідувати м’ясні закуски, отримувати булочки і записуватися на двотижневе тренування в Hot Dog High, де  навчаться паркувати Wienermobile і пройти прискорений курс про каламбурів, пов’язаним з ковбасою.

Згідно зі списком, ідеальний кандидат буде товариським, креативним і доброзичливим, зі ступенем бакалавра мистецтв або бакалавра наук, переважно в області зв’язків з громадськістю, журналістики, комунікацій, реклами або маркетингу, – в рівній мірі здатної просувати і створювати соціальні мережі.

Читати  Ольга Філатова: Їжа і мозок. Який взаємозв'язок?

Постійно оплачувана, річна  робота для випускника коледжу, роль Hotdogger була надзвичайно конкурентоспроможною  – в минулому році компанія отримала тисячі резюме для концерту – і немає ніяких підстав припускати, що це буде менш популярним зараз. «За 33 роки роботи Hotdogger продовжує залишатися дуже бажаною посадою», – заявив в прес-релізі заступник директора Оскар Майер Метт Різман. «Ми з нетерпінням чекаємо, хто буде різати гірчицю в 2020 році і подорожувати по країні від імені бренду Оскар Майєр». Якщо ви хочете спробувати себе, у вас є час до 31 січня, щоб відправити резюме та супровідний лист по електронній пошті . Як сказав один колишній Хотдоггер, «Ніколи в вашому житті не буде так легко зробити настільки багато людей  щасливими».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *