Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Європейські країни можуть максимально обмежити в’їзд для українських туристів. Це пов’язано з низькими темпами вакцинації від COVID-19 в Україні.



Адже в Україні цифра надзвичайно низька – 18% населення. Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Через низьку вакцинацію Європа може обмежити в’їзд українцям

На думку міністра, ще однією стороною вакцинації, яка може вмотивувати нарешті убезпечити себе від ковіду – є туризм.

У часи пандемії це дуже болюча тема. Тисячі, десятки тисяч зірваних поїздок, бо країни швидко змінюють правила для в’їзду. І в цьому є логіка. Їхні уряди піклуються про безпеку своїх громадян, підтримують відповідний рівень вакцинації,
– зауважив Ткаченко.

Читати  Ryanair запровадила нові правила перельотів через коронавірус

Він констатував, що європейські показники вакцинації – близько 70%, в ОАЕ вакциновано практично все населення – 98%, а в Україні ця цифра дуже низька – 18%.

Як підсумував Ткаченко, обмеження триватимуть до того часу, доки Україна не досягне хоча б близького до європейського рівня вакцинації.

Читати  У мережі показали перший трейлер серіалу "Навколо світу за 80 днів" з Девідом Теннантом

Текст публікації Олександра Ткаченка:

Ще одна сторона вакцинації, яка може вмотивувати нарешті убезпечити себе від ковіду – туризм.

У часи пандемії це дуже болюча тема. Тисячі, десятки тисяч зірваних поїздок, бо країни швидко змінюють правила для в’їзду. І в цьому є логіка. Їхні уряди піклуються про безпеку своїх громадян, підтримують відповідний рівень вакцинації.

Вчора наткнувся на статистику вакцинацій у світі. Європейські показники – близько 70%. В ОАЕ вакциновано практично все населення – 98%. В Україні ця цифра – 18%, що надзвичайно мало.

Як до нас, як до туристів, ставитимуться країни з високим рівнем вакцинації? Пам’ятаєте, у лютому 2020-го року наші туристи поверталися на Батьківщину з вже охопленого епідемією китайського Вуханю. Їх везли на обсервацію в Нові Санжари. Залякані люди тоді навіть кидали камінням в автобуси…

Звісно, європейці українських туристів каміннями не закидають. Просто не виключайте, що такими темпами вакцинації, нам можуть максимально обмежити в’їзд. І обмеження триватимуть, доки ми не досягнемо хоча б близького до європейського рівня вакцинації.

І тут вже актуальною стає фраза: “Європа починається з тебе!” Тому, друзі, вакцинуйтеся. Європа починається з вас!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *