Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Китаї відкрили готель J Shanghai Tower на 120 поверсі. Номери розташовані у найвищій будівлі Шанхаю на 632-метровій висоті. Звідси гості можуть насолодитися видом, який значно перевищує всі інші.



Готель займає верхні поверхи Шанхайської вежі у фінансовому районі міста. Вона є другою за висотою будівлі у світі після Бурдж-Халіфи в Дубаї.

Найвищий у світі готель

Готель належить Jin Jiang International Hotels, великому державному китайському холдингу. В комплексі є 165 номерів, з яких 34 – люкси. Всі вони мають неймовірний краєвид з вінка на Шанхай з висоти пташиного польоту.

Читати  Україна увійшла до списку найдоступніших гірськолижних напрямків у Європі

Номери та люкси розташовані на 86 – 98 поверхах та мають площу від 62 до 380 квадратних метрів. Це робить їх одними з найвищих та найпросторіших варіантів у Шанхаї. У будівлі є ультрасучасний ліфт, що рухається зі швидкістю 18 метрів в секунду.

Кожен номер має унікальний вид. Гості мають доступ до різноманітних та дивовижних міських пейзажів Шанхаю, від Бунду та Східної перлинної вежі до просторів Пусі та Пудун.
Усі постояльці готелю можуть користуватися послугами особистого дворецького.

Читати  Не тільки кальян та пахлава: які сувеніри можна привезти з Туреччини

Вартість розкішного відпочинку може сягати 67 тисяч юанів (близько 201 тисяча гривень), проте на честь відкриття туристам пропонується особливий тариф розміщення – 3 008 юанів (орієнтовно 13 тисяч гривень на добу).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *