Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Найвідоміші грецькі острови, які варто відвідати

Крит



Це уособлення усіх грецьких островів. Тут білосніжні пляжі поєднуються із красивими населеними пунктами. Особливу увагу радимо приділити Херсоніссосу. Портове містечко славиться чималою кількістю кафе на набережній зі смачною місцевою кухнею й чудовими краєвидами. Тут ви знайдете і розваги для всієї сім’ї, як от CretAquarium, де проживають морські істоти (зокрема черепахи й акули), або один із найбільших аквапарків на Криті WaterCity, де буде цікаво як дітям, так і дорослим. А як матимете ще вільний день, то обов’язково завітайте у не менш красиве місто Ханья.

Читати  Сто українських дітей поїдуть у червні до Туреччини в межах соціально-культурного проєкту

Родос

Острів, відомий також як столиця Додеканеса, вражає. Сонячні ванни на піщаних пляжах Агаті у бухті під фортецею Фараклос, водні лижі та пляжні бари у Фаліркі, прогулянки густими лісами чи звивистими вулицями Старого міста, віндсерфінг, римська лазня – лише маленька частина того, що може запропонувати туристу мальовничий Родос.

Корфу

Корфу – популярний серед відвідувачів острів Греції. Його історичні дворики, викладені бруківкою вулички та залиті сонцем пляжі притягують усіх. Площа Спіанада і Венеціанська фортеця у старому місті Камп’єлло допоможе поринути в історію острова. Не забувайте і про море з пляжами – радимо Палеокастрицю зі скелями й печерами, сімейний Агіос Георгіос чи “золотистий” Маратіас.

Читати  Секс-шоп і махінації не допомогли: у Новій Зеландії зі скандалами обрали Птаха року

Кефалонія

Перебуваючи там, туристам здається, що це кадри з фільмів, а не реальність. Столиця Аргостолі приваблює тавернами та кавою. А мальовнича сільська місцевість поблизу гармонійно поєднується з пляжами та блакитною водою під бокал місцевого вина. Не їдьте із Кефалонії, якщо не відвідали печеру Меліссані на східному узбережжі, де є красиве озеро, яке у давнину шанували греки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *