Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Карлів, Чехія

Побудований в 15 столітті та пов’язаний з багатьма історичними подіями. У період бароко міст був прикрашений унікальною галереєю скульптур, створених кращими майстрами того часу. У 20 столітті скульптури були перенесені в Празький музей, але свою історичну і культурну цінність міст не втратив. Він став одним із символів Праги, фігурує в безлічі фільмів і завжди повен туристів.



Нанпу, Китай

Це перший вантовий міст в Китаї. Його в’їзна естакада має спіралеподібну форму, що тільки додає цій архітектурній перлині футуристичності. Жителі стверджують, що завдяки конструкції міст схожий на дракона, що лежить через річку Хуангпу.

Читати  Найгарніші бібліотеки світу, які повинен відвідати кожен книголюб

Місячний, Тайвань

Головну пам’ятку тайбейського міського парку побудували тільки в 1979 році. Вигнуті пішохідні містки характерні для садів Китаю і Японії. Відповідно до даного стилю, міст будується в формі півмісяця. Два півкола склепіння моста і їх дзеркальне зображення утворюють цілісне коло, що символізує повний місяць і небосхил.

Тауерський, Лондон

Найвідоміший у світі розвідний міст XIX століття, назвали його так через близькість до похмурої фортеці Тауер. За задумом архітекторів, галереї, розташовані на верхньому ярусі моста на висоті 44 метрів, дозволяли пішоходам переходити через Темзу незалежно від того, розведений міст чи ні.

Читати  Flydubai відновлює авіарейси з Одеси в Дубай

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *