Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Маріуполі на Донеччині створили два нові туристичні «магніти» – кінологічний центр, де кожний охочий може потренувати собак, та музей поліції.


Як передає Укрінформ, про це повідомили в поліції Донецької області.

«На туристичному сайті Маріуполя з’явилися нові незвичайні локації, доступні для відвідування. Відтепер усі охочі за попереднім записом можуть подивитися на плащ Гліба Жеглова в музеї історії органів внутрішніх справ і взяти участь у тренуванні собак-детективів», – йдеться у повідомленні.

Читати  Зайві речі та відсутність плану: 6 помилок, які роблять люди, збираючи валізи

Зазначається, що кінологічний центр ГУ Нацполіції в Донецькій області пропонує познайомитися з унікальними здібностями службових собак та побувати на тренуваннях, які мають ефектний вигляд. Кінологи покажуть, як їхні помічники знаходять зброю, наркотики, затримують порушників. У центрі можна поспілкуватися з собаками різних порід – німецька, голландська та бельгійська вівчарка, лабрадор-ретривер, різеншнауцер, ротвейлер, бладхаунд.

Читати  Рослина-ліс: цікава історія дерева Замалек в Каїрі, якому виповнилося понад 150 років

У фонді музею органів внутрішніх справ Донеччини – близько 2000 експонатів. Тут можна побачити плащ Гліба Жеглова, справжній кулемет Максим 1930 року випуску, зразки міліцейської техніки – мотоцикли «Урал» і універсальний апарат ММРК, за допомогою якого можна було створити фоторобот.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *