Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ринок медичного туризму в Китаї швидко зростає, чому сприяє зростаючий середній клас, швидко старіюче населення і збільшення попиту на косметичну хірургію. Понад два мільйони китайських громадян щорічно подорожують, аби пройти медичні процедури. Це число буде рости найближчим часом.



Медичний туризм включає в себе різні послуги, в тому числі регулярні огляди та медичні процедури. Японія, Таїланд і Південна Корея є одними з головних напрямків для китайських туристів, разом з Тайванем та Індією. Багато з цих людей націлені на більш серйозні втручання, ніж, наприклад, звичайне голковколювання, китайський метод, що використовується в східних країнах вже принаймні 2500 років.

Читати  Античних богів у Львові нарядили в колоритне національне вбрання

Китайців з високою купівельною спроможністю в основному цікавить пластична хірургія та б’юті-медицина. Тому багатьом з них цікава в цьому плані Південна Корея. Сюди також їдуть з метою лікування онкозахворювань.

Таїланд – ще один популярний напрямок для китайців, завдяки високій якості лікування, відносно низькими цінами й близькості до привабливих місць відпочинку. У період з січня по квітень 2019 року кількість китайських медичних туристів збільшилася на 30%. Естетична хірургія, стоматологічні процедури й лікування безпліддя є одними з найбільш затребуваних в країні.

Читати  Музей хіп-хопу відкривається в Бронксі.

Однак в Китаї також є медичні центри, які надають послуги іноземним туристам, і кількість їх щороку зростає. Один з найвідоміших – в провінції Хайнань, тропічному острові на півдні Китаю. Традиційний китайський медичний центр в Саньї, побудуваний в 2016 році став міжнародним, і з тих пір надає медичну допомогу багатьом пацієнтам з усього світу. Попит на його послуги високий і росте з кожним роком.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *