Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У подальшому розклад рейсів МАУ може зазнавати нових змін з огляду на наслідки обмежень перетину кордонів українцями та іноземними громадянами.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) суттєво скорочує програму польотів на період з 1 вересня до 24 жовтня 2020 року.



Як зазначають у прес-службі авіаперевізника, перегляд розкладу обумовлений тимчасовою забороною в’їзду до України іноземців та осіб без громадянства.

Внутрішні рейси МАУ з 1 вересня по 24 жовтня 2020 року:
Київ – Львів (LWO) – щопонеділка, четверга та п’ятниці у першій половині вересня, з 16.09 – щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Зворотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. з 1.10 – 6 разів на тиждень окрім вихідних. Зворотні рейси – кожного наступного дня, окрім рейса щоп’ятниці – рейси у зворотньому напрямку щонеділі.
Київ – Одеса (ODS) – щоденна програма. Зворотні рейси – кожного наступного дня.
Київ – Херсон (KHE) – щоп’ятниці і щонеділі із зворотними рейсами щосуботи та щопонеділка. Рейси за даним напрямком виконуватимуться до 21.09.
Київ – Харків (HRK) – старт рейсів заплановано з 14 вересня, щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Зворотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.
З жовтня – 6 разів на тиждень окрім суботи. Рейси у зворотному напрямку виконуватимуться наступного дня опісля прильоту.
Київ – Дніпро (DNK) – старт оборотних рейсів заплановано з 14 вересня, щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Зворотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. З жовтня – рейси 6 разів на тиждень окрім суботи.

Читати  Куди поїхати на 8 березня: три бюджетних напрямки в Україні

Міжнародні рейси МАУ з 1 вересня по 24 жовтня 2020 року:
Київ – Амстердам (AMS) – Київ – чотири рази на тиждень в рамках регулярної програми – щопонеділка, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі. З 30.09 – з’явиться додаткова частота щосереди. За даним напрямком виконуватимуться оборотні рейси.
Київ – Лондон (LGW) – Київ – у вересні заплановані рейси 2 та 3 вересня, а також з 02.10 три частоти регулярної програми – оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.
Київ – Париж (CDG) – Київ – оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щонеділі, з 25.09 – додаткова частота щоп’ятниці та з 03.10 – щосуботи.
Київ – Брюссель (BRU) – Київ – з 02.10 оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.
Київ – Мілан (MXP) – Київ – оборотні рейси щопонеділка та щоп’ятниці, з додатковим рейсом 17.09 та додатковою частотою щосереди з 23.09.
Київ – Дубай (DXB) – Київ – щоденні оборотні рейси. Київ – Каїр (CAI) – Київ – з 14.09 щопонеділка та середи, повернення до Києва – щосереди та щоп’ятниці Київ – Дюссельдорф (DUS)– Київ – з 01.10 оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.
Київ – Мюнхен (MUC) – Київ – оборотні рейси щопонеділка та щоп’ятниці, з 16.09 – додаткова частота щосереди.
Київ – Тбілісі (TBS) – Київ – з 1 жовтня 6 разів щодня окрім суботи, зворотні рейси наступного дня  шість разів на тиждень окрім неділі.
Київ – Баку (GYD) – Київ – з 4 жовтня рейси щосереди та щонеділі з поверненням до Києва кожного наступного дня.
Київ – Єреван (EVN) – Київ – суботні рейси 5 та 12 вересня, а також щопонеділка до середини жовтня. З 17.09 – додаткові частоти щочетверга та щоп’ятниці. Зворотні рейси – кожного наступного дня.
Київ – Стамбул (IST) – Київ – оборотні рейси щодня.
Одеса – Стамбул (IST) – Одеса – до 12.09 рейси щосуботи, потім до 25.09  щоп’ятниці. З 04.10 рейси до Стамбулу щопонеділка та щоп’ятниці. Зворотні рейси до 25.09 щосуботи, а з 02.10 – щосереди та щоп’ятниці.
Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ – з 1 жовтня – рейси щопонеділка, щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі, зворотні рейси – кожного наступного дня.

Читати  Водний маршрут по Дніпру відкриють в Київській області

Також плануються додаткові оборотні рейси 1, 3, 20, 21, 22 та 28 вересня.
Львів – Тель-Авів (TLV) – Львів – з 04.10 оборотні рейси щонеділі.
Одеса – Тель-Авів (TLV) – Одеса – оборотні рейси 2, 6, 13, 20, 21, 22 вересня та з початку жовтня – щочетверга та щосуботи.
Дніпро – Тель-Авів (TLV) – Дніпро – з 17.09 оборотні рейси щочетверга.
Харків – Тель-Авів (TLV) – Харків – з 16.09 по 30.09 – оборотні рейси щосереди, з 04.10 – щонеділі.
Київ – Прага (PRG) – Київ – з 02.10 оборотні рейси щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.
Київ – Мадрид (MAD) – Київ – оборотні рейси 4 та 7 вересня.
Київ – Нью-Йорк (JFK) – Київ – оборотний рейс 9 вересня.

Читати  Turkish Airlines повернула їжу на всі рейси з України: як виглядає бортове харчування

27 серпня МАУ через запровадження тимчасової заборони на в’їзд іноземців МАУ оперативно скасувала низку рейсів.

Зокрема, з 14 вересня повністю скасовано:
Київ – Запоріжжя (OZH) – Київ;
Київ – Мадрид (MAD) – Київ;
Київ – Барселона (BCN)– Київ;
Київ – Женева (GVA) – Київ;
Київ – Берлін (TXL) – Київ;
Київ – Кишинів (KIV) – Київ;

Також було скорочено частоти за наступними маршрутами:
Київ – Одеса (ODS) – Київ;
Київ – Дюссельдорф (DUS) – Київ;
Київ – Брюссель (BRU) – Київ;
Київ – Тель-Авів (TLV) – Київ,
Київ – Харків (HRK) – Київ,
Київ – Дніпро (DNK) – Київ

Як зазначають у прес-службі, у подальшому розклад рейсів МАУ може зазнавати нових змін з огляду на наслідки обмежень перетину кордонів українцями та іноземними громадянами.

Тимчасова заборона на в’їзд іноземців в Україну: що відомо 26 серпня 2020 року Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 1 листопада.

Одночасно уряд прийняв рішення про тимчасову заборону в’їзду в Україну іноземцям з 29 серпня до 28 вересня, крім окремих категорій громадян.

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *