Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Авіакомпанія МАУ запропонувала внести пілотів і бортпровідників до переліку ключових професій, для яких передбачено першочергову вакцинацію від коронавірусу.



Компанія наголошує на міжнародні норми. Зазначається, що нещодавно керівники Міжнародної організації цивільної авіації , Міжнародної організації праці, Міжнародної морської організації, Міжнародної організації з міграції та Всесвітньої організації охорони здоров’я підписали спільну заяву.

Вони закликали уряди визначити пріоритетними членів екіпажу авіакомпаній у своїх національних програмах вакцинації проти COVID-19 разом з іншими основними професіями.

Читати  Київ за десять місяців заробив 59 мільйонів гривень туристичного збору

Однак досі план імунізації населення України від COVID-19, розроблений Міністерством охорони здоров’я, так і не передбачає першочергової вакцинації авіаційного персоналу,
– наголосили у пресслужбі МАУ.

Генеральний директор МАУ Євген Дихне переконаний, що вакцинація пілотів і бортпровідників є стратегічно необхідною.

Цей крок важливий і для збереження кадрового потенціалу авіації, і з точки зору посилення захисту від поширення вірусу, який більше року тримає авіаринок на колінах. З огляду на це, ми в МАУ готові виступати не інакше, як послами вакцинації в Україні,
– сказав Дихне.

Читати  Туреччина рекомендує бізнесу перенести початок туристичного сезону

Також зазначила, що Україна взяла на себе зобов’язання в рамках конвенцій Міжнародної асоціації повітряного транспорту (ІАТА) дотримуватися її нормативів і рекомендацій.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *