Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Приязне та ввічливе ставлення є необхідним, незалежно від того з ким ви спілкуєтеся – обслуговуючим персоналом чи знаменитістю. А грубість і зверхність можуть навіть зіпсувати відпустку.



Колишній працівник готелю Джейкоб Томскі поділився секретами персоналу та методами, як вони можуть помститися гостю, який був неввічливим. Тож якщо з вами коли-небудь таке траплялося, можливо, це привід переглянути свою поведінку.

Варіанти готельної помсти

Найпростіший, а тому й найпоширеніший спосіб провчити клієнта у готелях, де використовують ключ-карти, – це заблокувати доступ до номера. Працівники рецепції деактивують картки, змушуючи мешканців звертатися за допомогою та певний час чекати, щоб потрапити до своєї кімнати.

Читати  МАУ скоротила програму літнього сезону 2021: які напрямки залишилися

Інші працівники іноді забирають напої з мінібарів у номерах неприємних гостей, і включають їх у рахунок. Крім того, Томскі рекомендує ховати зубну щітку, інакше у випадку неприємної ситуації чи конфлікту вона ризикує бути зіпсованою.

З клієнтами, які негідно поводяться вже при заселенні в готель, можуть поквитатися одразу. Вони можуть забути про хороші та комфортні номери, тому що, найімовірніше, їм дістанеться кімната з якимись проблемами.

Читати  З прозорою підлогою та на висоті понад 300 метрів: у Нью-Йорку відкриють оглядовий майданчик

За спостереженнями Джейкоба, найчастіше у такі ситуації потрапляли багаті мешканці, які дозволяють собі ставитися до персоналу зверхньо. Натомість не такі заможні гості вважають працівників готелів за рівних та ставляться до них приязно, і таким людям, навпаки, хочеться забезпечити гідний відпочинок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *