Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Локації Львівщини, де виходять відмінні фото

Алея 50-річних дугласій Мензиса у Страдчі

Дуже високі сосни разом з іншими видами туї утворюють геометричну композицію у дендропарку, що належить Львівському національному лісотехнічному університету.



Тут росте понад 300 видів дерев та кущів. До екскурсійних маршрутів належить й інстаграмна екологічна стежка “Алеями арборетуму Ботанічного саду загальнодержавного значення НЛТУ України”.

Яворівський національний природний парк

Однією з найцікавіших частин природного регіону Розточчя – є пагорби Головного Європейського вододілу, багатства яких оберігає Яворівський національний природний парк.

Читати  Тепер не лише в Англії: Стоунхендж з'явився ще в одній країні

Його територією прокладено шість екологічних маршрутів, найпопулярнішими з яких є: “Верещиця”, “Стежка Івана Франка”, “Голуби” та “Лелехівка”.

Одним словом, парк – це суцільна фотозона для світлин.

Костел Всіх Святих у Годовиці

До 1621-го на місці костелу стояв дерев’яний храм, однак того року згорів під час татарського набігу. Десять років потому тут збудували мурований. Але у середині XVIII століття костел перебував у незадовільному стані, парох з наварійського храму виділив гроші для будівництва нового.

Сьогодні майже нічого не змінилося – костел й надалі потребує фінансової уваги. Однак розташування архітектурного шедевра на березі мальовничого ставу притягує безліч фототуристів.

Читати  Ізраїль запровадив обов'язкову самоізоляцію для туристів

 

Перший публічний парк сучасної української скульптури PARK3020

Це парк майбутнього, а число 3020 – ознака перспективного розвитку парку на тисячоліття вперед. PARK3020 покликаний дати можливість скульпторам реалізуватися в межах країни й заявити про себе на міжнародній арені, а відвідувачам подарувати новий досвід взаємодії з мистецтвом.

Якщо приїдете сюди й зробите фото, не забудьте про популярний хештег в Інстаграмі – #park3020.

Читати  Прикарпаття і Закарпаття спільно розвиватимуть сталий туризм

Гора Пікуй

Пікуй – ідеальна вершина для початківців, усі мандрівники почали з найвищої гори Львівщини. Більш досвідчені вважають підйом сюди легкою прогулянкою, проте люблять її у будь-яку пору року, тому що звідси відкривається прекрасна панорама й виходять відмінні фото.

Таємничий мисливський будинок

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *