Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Українські авіакомпанії звернулися до Грузії із заявою про готовність відновити польоти. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.



Повідомляється, що він провів відеоконференції із грузинською колегою Нателою Турнава, і вона повідомила, що Грузія готується відчинити свої кордони для здійснення регулярних міжнародних рейсів з 1 липня.

“Ми готові швидко та синхронно діяти, щоб у координації з міністерствами закордонних справ обох країн відновити регулярні пасажирські авіаперевезення. Українські авіакомпанії вже звернулися до грузинської сторони із заявою про готовність відновити польоти”, – написав Криклій у своєму Telegram-каналі.

Повідомляється також, що в уряді за пропозицією МЗС розпочали роботу над відкриттям авіасполучення з України до інших держав.

Як відомо, до 15 червня діє заборона на в’їзд до держав Шенгену для громадян України та інших держав, що не є членами ЄС, окрім низки винятків для тих, хто проживає, працює у відповідних державах тощо.  Наразі невідомо, чи буде ця заборона поновлена.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *