Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Участь у фестивалях для фермерів є безкоштовною, кожен учасник отримає місце для продажу своїх виробів.

Гастрономічні фестивалі Local Farmer Fest цього року відбудуться у чотирьох містах України – Мелітополі, Генічеську, Краматорську та Маріуполі. Як повідомляють організатори фестивалю – проект USAID “Економічна підтримка Східної України”, –  участь у кожному з чотирьох фестивалів візьмуть 50 фермерів Сходу України, які виробляють крафтові продукти – м’ясні делікатеси, сири, солодощі, мед.



Зазначимо, що проект USAID проводить подібні фестивалі два роки поспіль. Заходи збирають багато гостей, які більше дізнаються про крафтових виробників Сходу та стають їх постійними клієнтами, купуючи надалі онлайн.

Читати  ЄС вилучить 6 країн зі списку безпечних для подорожей: чи є Україна в переліку

Стартує фестивальний сезон у Мелітополі 16-17 квітня, у Генічеську фестиваль проходитиме аж три дні, з 25 по 27 червня, у Краматорську Local Farmer Fest пройде 27-28 серпня, а у Маріуполі – 17-18 вересня.

Традиційно гості фестивалів зможуть продегустувати продукцію фермерів, познайомитись із ними, розпитати про виробництво, отримати контакти. Окрім торгівлі для відвідувачів відбудуться майстер-класи, ігри, конкурси. Планується участь музичних гуртів та зірок шоу-бізнесу.

Читати  Ваш ідеальний відпочинок у Хорватії

Участь у фестивалях для фермерів є безкоштовною, кожен учасник отримає місце для продажу своїх виробів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *