Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Більше представників креативних індустрій та туризму отримають державну підтримку в межах програми “Доступні кредити 5-7-9%”.

Уряд вніс зміни до порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва на своєму засіданні 31 березня, повідомляє пресслужба МКІП.



“Цими змінами Кабінет Міністрів удосконалив програму держпідтримки “Доступні кредити 5-7-9%”. Так, більше представників сфери креативних індустрій та туризму зможуть отримати допомогу від держави для розвитку бізнесу, експорту, рефінансування своїх кредитів, що сприятиме збереженню та функціонуванню їхнього бізнесу в період дії карантину”, – йдеться у повідомленні.

Читати  Як у раю: 10 екологічно найчистіших міст в світі

Зазначається, що через поширення коронавірусу та запровадження обмежень малий та середній бізнес, зокрема представники креативних індустрій та туризму стикаються з неможливістю надавати послуги, втрачають ринки збуту через заборону або зменшення платоспроможності споживачів. Водночас їм необхідно утримувати персонал, зберігати основні засоби у робочому стані до відновлення діяльності після карантину. Також необхідно виконувати поточні зобов’язання та постійні витрати.

Читати  Чоловік заблукав у поході: його знайшли завдяки фотографії ніг

Ухвалення цього рішення, додали у пресслужбі, дасть змогу відновити активність підприємців, які постраждали від карантинних обмежень.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *