Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Понад 40 років мережа Baron Hotels & Resorts є улюбленим напрямком для гостей, які відвідують Єгипет. З розвитком індустрії змінюються й уподобання мандрівників. Baron Hotels & Resorts володіє 4 готелями та курортами в Єгипті, включаючи міські готелі, розкішні курорти, бутик-готель та розкішний курорт преміум-класу. Baron Hotels & Resorts є лідером в індустрії гостинності з 1980 року.



Нагороди да відмітки якості Baron Hotels and Resorts

Baron Hotels & Resorts Egypt протягом багатьох років отримує численні міжнародні нагороди від різних відомих туристичних і корпоративних організацій із Великобританії, в тому числі Rewe і TUI з Німеччини та Apollo зі Скандинавії, а також Міністерства туризму Єгипту. Він щорічно визнається міжнародними організаціями, такими як Trip Advisor, Holiday Check і Top Hotels.

Baron Palace Sahl Hasheesh — найновіший  5-зірковий курорт мережі Baron Hotels and Resorts, та один із найкращих курортів у Північній Африці, який задовольняє потреби різних відвідувачів. Тут 600 метрів дрібного білого піску.

Читати  Індустрія гостинності Львівщини співпрацюватиме з виноробами Кахетії

Розкішний готель характеризується класичним арабським архітектурним стилем.  Архітектурний план був надихненний деякими дивовижними арабськими палацами. Інтер’єри витримані у східному стилі елегантності та розкоші, що дає гостям відчуття витонченості, приватності та нескінченної насолоди. При цьому відвідувач не може відвести погляду від пишності позолочених люстр, які прикрашають територію. Рецепція та глянцеві підлоги оздоблені мармуром, спеціально імпортованим із Бельгії.  Курорт Baron Palace Sahl Hasheesh  є легендарною пам’яткою на площі 100 тисяч квадратних метрів, розташований на прекрасеному узбережжі для дайвінгу та підводного плавання у водах Червоного моря, а чарівний ландшафт, оточений величезними пальмами, займає 80% загальної площі суші.

Baron Resort Sharm El Sheikh  – 5-зірковий курорт, у власності якого приватний 600-метровий шовковистий білий піщаний пляж, обмежений плоскими пагорбами. Курорт поєднує виняткову розкіш та екзотичний стиль. Цей блискучий архітектурний шедевр розташований в центрі галасливого курортного міста, на краю аква-оазису Рас-Насрані на південному Синаї. Курорт велично простягнувся навпроти Тіранської протоки, з видом на Національний морський парк. Знакові пам’ятки можна відвідати , скориставшись фірмовими послугами Baron, разом з першокласними номерами та люксами, конференц-залами, з вишуканою кухнею та величезним вибором різноманітних смаків у ресторані зі шведським столом, різноманітними напоями, спортивними, розважальними закладами та чудовим спа-центром.

Читати  GPS, маршрути та власний прогрес: корисні мобільні додатки для любителів лиж

Baron Palms Sharm El Sheikh – розкішний 5-зірковий курорт-бутик (лише для дорослих 16+), розташований у Шарм-Ель-Шейху, серед 150 пальм і величезного тропічного ландшафту. Курорт в андалузькому стилі, знаходиться на березі моря і має приголомшливий приватний шовковистий білий піщаний пляж із власною пристанню довжиною 140 метрів. На  курорті є два величезні басейни у стилі лагуни (один з підігрівом взимку).  Кухня світового класу пропонує гостям різноманітні міжнародні “шведські столи” та безліч ресторанів і барів. Тут працюють 2 освітлені тенісні корти, є пляжні розваги та ігри, а також приватна набережна для бігу та їзди на велосипеді між готелем і пляжем.

Читати  Найкращі авіакомпанії 2021 року: Skytrax оприлюднила "повітряний" рейтинг

Baron Hotel Cairo — це відзначений нагородами бутик-готель для бізнесу, корпоративів і відпочинку. Він ідеально розташований у самому центрі району Геліополіс, з видом на знаменитий панорамний історичний палац Барона Емпейна, побудований в 1911 році, і розташований за 3 хвилини ходьби від нього. Готель знаходиться за 3 км від двох найбільших торгово-розважальних комплексів у Каїрі – City Stars та City Center Almaza, за 5 км від міжнародного аеропорту Каїра та Каїрського міжнародного конференц-центру (CICC), за 10 км від центру міста, Каїрського оперного театру та річки Ніл та за 22 км від пірамід Гізи та Великого Єгипетського музею.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *