Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Плануючи відпочинок потрібно розглядати всі пропозиції та обирати найвигідніші. Одним з найдорожчих пунктів у списку витрат – квиток на літак.



Що ж, airBaltic – латвійська авіакомпанія анонсувала свій традиційний зелений розпродаж. Вартість авіаквитків з українських міст від 25 євро в один бік та від 49 євро в обидва.

У вартість найдешевших квитків входить дві одиниці ручної поклажі: 55x40x20 сантиметрів та 30x40x10 сантиметрів загальною вагою до 8 кілограмів.

Читати  У парку розваг під Львовом відкрили тюбінгову трасу та гірки: вартість нових атракціонів

Авіакомпанія виконує прямі рейси з Києва до Вільнюса та Риги, з Одеси до Риги, а також зі Львова до Риги звідки пропонує зручні стикування з багатьма цікавими напрямками.

Правила бронювання та скасування квитків

Авіакомпанія airBaltic розуміє ситуацію з коронавірусом, що склалася у цілому світі, тому пропонує клієнтам вигідні умови.

Читати  Індустрія гостинності Львівщини співпрацюватиме з виноробами Кахетії

Якщо турист купує квитки принаймні за 170 днів до польоту, то може оплачувати їх поступово, розділивши на дві або чотири частини. Однак така послуга платна – 19,9 євро.

Крім того, авіаперевізник оновив свої тарифи, тому навіть базовий тариф GREEN дозволяє змінити дати польоту за окрему плату – 50 євро.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *