Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Херсонська “Африка”

Щоб побачити справжнє американське сафарі, не потрібно летіти на інший материк у пошуках екзотичної фауни! Поблизу міста Каховка, що знаходиться за 100 кілометрів від Херсона, розташований заповідник Асканія-Нова. Це унікальний куточок незайманої природи, де у вільних умовах проживають дивовижні для наших країв птахи й тварини. Кого тут тільки не зустріти: верблюди, зебри, фламінго, антилопи, лами… Такого тісного контакту зі світом фауни вам не знайти навіть у зоопарку. Також тут є верблюди.



Черкаська “Швейцарія”

Завдяки Буцькому каньйону, Черкаси вже давно прозвали “маленькою Швейцарією” з власною річкою Верзаска. Високі скелясті береги каньйону охороняють спокій річки Гірський Тікич. Цей пейзаж на диво нагадує норвезький фіорд! Найбільш прекрасним Буцький каньйон постає саме в травні – природа укривається яскраво-зеленим різнотрав’ям і “прикрашається” дикими тюльпанами. Зовсім поряд з каньйоном розташувався водоспад. Тут багато рівнинних майданчиків для пікніків, тому якщо у вас є намет – сміливо беріть його з собою.

Читати  Перемогли пандемію: у Данії скасують усі обмеження через COVID-19

Тернопільська “Німеччина”

Село Заліщики – круглий клаптик землі оточений річкою Дністер, а на сушу веде лише невеликий міст. Такий собі півострів прямо в “серці” України – за 120 кілометрів від Тернополя! Але панорамний вигляд – це ще не все, чим можуть похвалитися Заліщики. Річ у тім, що це маленьке село разюче нагадує один з куточків Німеччини під хитромудрою назвою Сааршляйфе: тут річка Саар огинає зелений пагорб села Оршольц – так, як і в Заліщиках.

Читати  Кулеба назвав європейські країни, в які українці зможуть подорожувати влітку

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *