Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Навіть за часів коронавірусної пандемії з безліччю обмежень потенційні туристи дуже цікавляться Німеччиною як місцем для подорожей.  Близько 13 тисяч іноземних відвідувачів офіційного сайту Національного туристичного офісу Німеччини (DZT) з понад 50 країн взяли участь в онлайн-опитуванні про «найгарячішу» сотню улюблених пам’яток країни.



«Мініатюрна країна чудес» в Гамбурзі вже втретє стає переможцем серед учасників.  Друге місце за підсумками голосування зайняв парк розваг «Європа-парк» в містечку Руст.  На третьому місці височить баварський королівський замок Нойшванштайн.

Глава Національного туристичного офісу Німеччини Петра Хедорфер (Petra Hedorfer) зазначає: «Завдяки цьому популярному голосуванню, ми і наші партнери можемо чітко простежити вподобання гостей країни і те, які напрямки користуються особливо підвищеним попитом.  Розподіл місць в топі «найкращої сотні» – символ якості нашої роботи і вже багато років активно використовується в міжнародному маркетингу».

Читати  У Чернівцях презентували проєкт першого у світі інтерактивного музею вишиванки

З 2012 року відвідувачі порталу www.germany.travel в спеціальному полі можуть ділитися враженнями про побачені місця, маршрути, парки, культурні події та історичниі ландшафти. З цих записів Національний туристичний офіс Німеччини складає рейтинг найбільш відвідуваних і улюблених місць серед туристів.  Дане голосування відкрилося 14 листопада 2019 року і тривало до 31 липня 2020. 

Короткий огляд найбільш топових місць за 2020 рік.

1 місце: «Мініатюрна країна чудес» в Гамбурзі перетворилася за 19 років існування в найбільшу модельну залізницю в світі з площею 1500 квадратних метрів.  За цей час близько 19 мільйонів відвідувачів змогли побачити і захопитися цим технічним чудом світу в серці Гамбурга – районі Шпайхерштадте.

Читати  Як отримати безкоштовний номер в готелі: турист показав прийом

2 місце: Парк розваг «Європа-парк» в містечку Руст, у федеральній землі Баден-Вюртемберг, щорічно збирає близько 5.8 мільйонів гостей і тим самим є найбільшим і відвідуваним парком в Німеччині.  Шість тематичних готелів, близько ста шоу і захоплюючих атракціонів, 18 тематичних областей – все це зробить поїздку в парк незабутньою.  З 2019 року своїх гостей чекає новий атракціон – водний світ Рулантіка (Rulantica).

3 місце: Щорічно 1,5 мільйона туристів з усього світу відвідують романтичний замок баварського короля Людвіга II.  Цей дивовижної краси замок забирає в світ дитячих і казкових фантазій не тільки дітей, а й дорослих.

Читати  На Херсонщині відкриють музей «Таємниці острова Джарилгач»

Також в топ-10 входять інші, не менш цікаві та популярні місця в Німеччині: історичний Дрезден, Ротенбург-об-дер-Таубер, Романтична дорога, Берхтесгаден і озеро Кьонігсзе, Кельнський собор – об’єкт всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, лісовий масив Шварцвальд і острів Рюген  .

Результати голосування та рейтинг популярних маршрутів вже опублікований на спеціально створеному мікросайті.  На цьому порталі також можна знайти більш детальну інформацію, а також інтерактивні карти і фільтри по категоріям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *