Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Європейський центр з профілактики та контролю захворювань (ECDC) оновив карту COVID-19. Згідно з нею, епідеміологічна ситуація в 7 країнах-членах Євросоюзу значно погіршилася.



В цих країнах виявили понад 500 випадків інфікування коронавірусом на 100 000 жителів протягом останніх кількох тижнів. Саме тому їх віднесли до темно-червоного переліку.

Щоб зупинити поширення вірусу, Агентство охорони здоров’я ЄС рекомендує утриматися від поїздок до та з однієї з наступних семи країн:

Читати  "Укрзалізниця" запустила нову послугу для пасажирів: як користуватися

7 небезпечних країн для подорожей у листопаді

  1. Болгарія
  2. Хорватія
  3. Естонія
  4. Латвія
  5. Литва
  6. Румунія
  7. Словенія

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) станом на 1 листопада у Румунії виявили 12 474 нових випадків зараження коронавірусом, Болгарії – 5 178, Хорватії – 4 392, Литві – 3 303, Словенії – 2 632, Латвії – 2 758 та Естонії – 1 679 випадків зараження.

Читати  У Бразилії стартував найяскравіший карнавал: фантастичні фото

Окрім цих країн, до темно-червоного списку також віднесли половину Греції, Ірландії, Бельгії та Словаччини. Здійснювати поїздки до та з цих регіонів вкрай не рекомендується.

 

Зазначається, якщо мандрівники доведуть, що вони були повністю імунізовані або одужали від COVID-19, то можуть в’їхати в інші країни-члени, навіть якщо подорожують з темно-червоних держав. Однак в окремих випадках може знадобитися негативний ПЛР-тест, зроблений до прибуття та заповнена анкета.

Читати  МАУ порадувала мандрівників новою послугою: що зміниться?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *