Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ми звикли думати, що тривалі перельоти є важкими та виснажливими, і набагато легше літати на короткі дистанції. Проте стюардеса британських авіаліній Лаура Рейнольдс зруйнувала цей стереотип, розповівши про переваги довгих перельотів.



Вона працює бортпровідницею вже 20 років, і багато разів літала як на довгі, так і на короткі відстані. Як не дивно, але Лаурі більше подобаються тривалі перельоти.

Довгий переліт – менше стресу

Стюардеса переконана, що довгі перельоти менш стресові, ніж короткі. Ви знаєте, що летітимете довго, а тому заспокоюєтеся, не думаєте про пересадки, поселення до готелів та інші нюанси.

Читати  Кулеба: для українців відкриті 95 країн світу

За словами Лаури, багато часу в літаку – це чудова нагода відпочити та завершити деякі справи, на які постійно бракувало часу, до прикладу зробити щось по роботі, “поприбирати” у телефоні, дочитати книжку тощо.

Аби краще сприймати довгі перельоти, мандрівниця радить не зациклюватися на їхній тривалості, а налаштуватися на приємне проведення часу.

Читати  В Україні створили додаток для туристів з аудіогідом українською

Використайте цей час для того, щоб розслабитися та відволіктися від повсякденних турбот,
– сказала Лаура.

Перельоти з дітьми

Зазвичай, батьки, які беруть у поїздки своїх дітей, ще скептичніше ставляться до приємності довгих перельотів. Але Лаура, яка подорожує зі своїми трьома дітьми, з ними не погоджується. “Мені легше летіти з дітьми в Австралію, ніж в Іспанію”, – говорить вона.

Читати  У туристичному кластері на Боржаві планують збудувати 7 курортів

Аби зробити політ легким і цікавим для дітей та дорослих, вона рекомендує потурбуватися про дозвілля. Беріть із собою іграшки, олівці, книги, гаджети з мультфільмами, і мандрівка мине комфортно та весело.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *