Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Домінікана славиться чистими пляжами і затишними курортами

Домінікана оновила раніше введені правила в’їзду для туристів. Так, починаючи з вересня, вирушити туди можна вже без необхідності здачі тестів на COVID-19. Про це повідомляє спеціалізований портал Travel off path.



Влада Домінікани попередила, що експрес-тести в аеропортах країни все ж залишаться, але робити їх будуть не всім, а вибірково. Чекати результатів довго не потрібно: вони будуть готові протягом 30 секунд або хвилини.

Читати  "Брама пекла" в Каракумській пустелі: як СРСР створила палаючий кратер і засекретила його

“Наша мета – звести до мінімуму наслідки пандемії та сприяти відповідальному відновленню туризму, ставлячи у центрі уваги здоров’я”, – заявляє президент Домінікани.

При цьому всі туристи зможуть отримати страховку, яка покриє і самоізоляцію, і лікування, і вартість квитка додому. Витрати бере на себе уряд республіки.

Хто може їхати на відпочинок у Домінікану?

Читати  Моторошні пастки для ворогів та легенди про садизм: що приховує мальовничий замок Паланок

Наразі приїхати у Домінікану можуть туристи з усіх країн. Всі, хто прибуває в країну, мають дотримуватися карантинних обмежень, введених у Домінікані з початку пандемії: в публічних місцях – носити маски, дотримуватися соціальної дистанції у мінімум 1,5 метра.

Домінікана – держава, розташована у Карибському басейні на острові Гаїті. Відпочинок тут вважається особливо комфортним: чисті пляжі, затишні курорти і поля для гольфу – “родзинка” Домінікани.

Читати  Перехоплює подих. У 2021 році у Маямі відкриється підводний парк скульптур

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *