Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В Україні з’являться прямі рейси до Сінгапура та Ісландії

Уряд підтримав відкриття регулярного повітряного сполучення з Сінгапуром і Ісландією, схваливши розпорядження про підписання угод між Україною і урядами цих країн про повітряне сполучення.



Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури, відповідні рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду.

“Не дивлячись на кризу авіаційної галузі у всьому світі, пов’язану з пандемією COVID-19, ми продовжуємо роботу з розширення переліку країн, з якими співпрацюємо в авіаперевезеннях. Ми готуємось до укладення двох міжурядових угод про повітряне сполучення з Сінгапуром та Ісландією. Сьогодні відповідними розпорядженнями Уряд схвалив проєкти цих угод та уповноважив голову Державної авіаційної служби підписати їх від української сторони”, – прокоментував прийняте рішення Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Читати  Скельний дуб і мамонтове дерево: якими екзотами дивує дендропарк на Тернопільщині

Відзначається, що угоди визначатимуть порядок регулювання міжнародних польотів при експлуатації договірних ліній між Україною і Сінгапуром і між Україною і Ісландією, порядок призначення авіапідприємств, встановлюватимуть умови, відповідно до яких авіапідприємствам надаватимуться та скасовуватимуться дозволи на виконання регулярних польотів, передбачатимуть взаємне визнання посвідчень членів екіпажу, міститимуть положення щодо авіаційної безпеки тощо.

Читати  Українець на велосипеді підкорив вулкан заввишки 6 тисяч метрів

«Зокрема, угода про повітряне сполучення між Україною і Ісландією також встановлюватиме механізм інспектування авіапідприємств з метою оцінки їх відповідності стандартам Міжнародної організації цивільної авіації. Вона не передбачає жодних обмежень щодо частоти, пунктів відправлення/прибуття на територіях обох країн для здійснення регулярного повітряного сполучення, а також кількості авіапідприємств, які можуть бути визначені для здійснення таких перевезень», – йдеться в повідомленні.

Читати  Історико-культурний заповідник «Більськ» матиме свій музей

Вас також можуть зацікавити новини:
Wizz Air скасовує всі рейси між Україною та Угорщиною
Ryanair скасував майже всі авіарейси до України у другій половині вересня
Wizz Air запускає рейси з України до Чехії
МАУ суттєво скоротила кількість рейсів у вересні-жовтні після заборони на в’їзд іноземців до України

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *